Γοητευτική οικονομολόγος άφησε την καριέρα της για να ταξιδεύει στον κόσμο

Η Kiersten Rich, με την επιτυχημένη καριέρα στα οικονομικά, παράτησε την δουλειά και τις ανέσεις της στο Λος Άντζελες για να γυρίσει τον κόσμο.

Η νεαρή γυναίκα, το 2011 αποφάσισε να αφήσει την αστική ζωή της και να γνωρίσει την περιπέτεια. Έτσι άφησε το πολυτελές της σπίτι, τον σχεδιασμό ρούχων και την συνδρομή της στο γυμναστήριο για να κάνει ταξίδια.

Την προηγούμενη εβδομάδα, αφού διέσχισε την διάσημη Route 66 αποφάσισε πως πλέον είχε εκπληρώσει τα όνειρά της.

Όπως έγραψε στο Blog της A Blonde Abroad:

"Όπως πολλοί άνθρωποι έμαθα πως πρέπει να πάω στο κολέγιο, να βρω δουλειά, να παντρευτώ, να κάνω παιδιά και να ζήσω ευτυχισμένη. Άφησα την δουλειά μου, το πολυτελές διαμέρισμά μου, δύο τεράστιες ντουλάπες ρούχα και τις όποιες υπηρεσίες ομορφιάς πλήρωνα, τα οποία πίστευα πως θα με έκαναν ευτυχισμένη, όμως τι χαζή που ήμουν".

Σύμφωνα με την Rich, συνειδητοποίησε ότι ζούσε το όνειρο κάποιου άλλου, έτσι, όπως λέει, αποφάσισε να αφήσει τα πάντα για να ταξιδέψει τον κόσμο.

Τώρα έχει ένα επιτυχημένο blog και 122.000 followers στο Instagram.

Διδάσκει άλλες γυναίκες πως να φτιάξουν το δικό τους επιτυχημένο οικονομικά σάιτ ενώ στο blog της γράφει ταξιδιωτικές εμπειρίες και συμβουλές για το πως να ταξιδεύει κανείς μόνος με ασφάλεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα