TÜV HELLAS (TÜV NORD): Πιστοποιεί παιδική χαρά στον Δήμο Νεάπολης - Συκεών στη Θεσσαλονίκη

Αναφορικά με την Πιστοποίηση από την TÜV HELLAS (TÜV NORD), ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης δηλώνει: «Η ασφάλεια των παιδιών είναι ο πρώτος και κύριος στόχος μας. Είναι κάτι που δεν διαπραγματευόμαστε. Ο δήμος μας φροντίζει ώστε οι χώροι που παίζουν τα παιδιά μας να αποκτήσουν όλα τα χαρακτηριστικά Πιστοποίησης που απαιτούνται ώστε να απολαύσουν το παιχνίδι τους σε περιβάλλον με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας.» Την ίδια στιγμή ο αντιδήμαρχος του δήμου, κύριος Αντώνης Σαουλίδης, επισημαίνει ότι: «Πραγματοποιήθηκε

αυστηρός έλεγχος στο σύνολο των 44 παιδικών χαρών που λειτουργούν στον δήμο, προκειμένου να καταγραφούν οι ανάγκες και τα προβλήματα που έχρηζαν άμεσης αντιμετώπισης, προτού ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου.»

Το υποψήφιο προς βράβευση έργο περιλαμβάνει χώρους άθλησης και όργανα εκγύμνασης ενηλίκων, καθώς και την Παιδική Χαρά «Κάστρο της Περιπέτειας», η οποία αναπτύσσεται εντός τεσσάρων κυκλικών επιπέδων δράσης, που συνδέονται με τρεις διαδρόμους κίνησης κατάλληλων κλίσεων, αξιοποιώντας την υψομετρική διαφορά.Το έργο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο ανακατασκευής 38 Παιδικών Χαρών και Δημοτικών Ενοτήτων με συνολικό προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 4 εκατ. ευρώ.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) έχει πραγματοποιήσει ελέγχους σε περισσότερες από 1.500 παιδικές χαρές σε ολόκληρη την Ελλάδα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και ακόμα 100 δήμους, έχοντας πιστοποιήσει 220 εξ' αυτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα