Ryanair: Αύξηση 10% στην κίνηση το Σεπτέμβριο

Οι ακυρώσεις των πτήσεων φαίνεται να επηρεάζουν την επιβατική κίνηση της Ryanair στο τέλος Σεπτεμβρίου, με τον ιρλανδικό αερομεταφορέα χαμηλού κόστους να παρουσιάζει χαμηλότερα νούμερα αύξησης σε σύγκριση με τον Σεπτέμβριο του 2016.

Ειδικότερα, με βάση τα στοιχεία που ανακοίνωσε η εταιρεία για τα στατιστικά στοιχεία επιβατικής κίνησης Σεπτεμβρίου:

• H κίνηση αυξήθηκε κατά 10% σε 11.8 εκατομμύρια επιβάτες

Η πληρότητα αυξήθηκε κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες αγγίζοντας το 97%

• Η ετήσια επιβατική κίνηση έως τον Σεπτέμβριο αυξήθηκε κατά 12% σε 127.3 εκατομμύρια πελάτες.

Σημειώνεται εδώ ότι πέρυσι τον Σεπτέμβριο η αντίστοιχη αύξηση είχε διαμορφωθεί στο 14%, ενώ η εταιρεία έχει χαμηλώσει και τον πήχη ως προς τους στόχους της φετινής και της επόμενης χρονιάς. Ειδικότερα, ο στόχος για την φετινή χρονιά μειώνεται κατά 2 εκατ. επιβάτες, στα 131 εκατ. ενώ για την επόμενη χρονιά η μείωση είναι κατά 4 εκατ. επιβάτες στα 138 εκατομμύρια.

Σεπ 16

Σεπ 17

Δ

Επιβάτες

10.8 ΕΚ

11.8 ΕΚ

+10%

Πληρότητα

95%

97%

+2%

Ο Kenny Jacobs, Chief Marketing Officer της Ryanair δήλωσε: «Τα στατιστικά στοιχεία επιβατικής κίνησης Σεπτεμβρίου, είναι επηρεαζόμενα από τις προγραμματισμένες ακυρώσεις 2,100 πτήσεων κατά τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Μέχρι στιγμής, έχουμε προβεί σε επιστροφή χρημάτων ή αναδρομολόγιση του 98% των επηρεαζόμενων επιβατών μας, ενώ το υπόλοιπο 2% των επιβατών θα πρέπει να επικοινωνήσει με την Ryanair. Για ακόμα μία φορά απολογούμαστε από το επιβατικό κοινό για τις συγκεκριμένες ακυρώσεις πτήσεων».

Keywords
Τυχαία Θέματα