Ryanair: 25€ έκπτωση στους ναύλους business plus

Νέα τετραήμερη προσφορά με 25€ έκπτωση σε όλους τους ναύλους Business Plus, για ταξίδια από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο, ανακοίνωσε σήμερα (3 Νοεμβρίου), η Ryanair.

Η υπηρεσία Business Plus της Ryanair, προσφέρει τα παρακάτω

προνόμια:

Δωρεάν check-in στο αεροδρόμιο
Fast-track στον έλεγχο αεροδρομίου
Προτεραιότητα επιβίβασης
Διακεκριμένη θέση στο αεροσκάφος
Ευελιξία +1/-1 ημερών σε αλλαγές εισιτηρίων (και την ημέρα αναχώρησης)
Πρόσβαση σε Business Plus γκισέ στο αεροδρόμιο

Η προσφορά για τους ναύλους Business Plus, ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρα (7 Νοεμβρίου) στην ιστοσελίδας Ryanair.com ή μέσω του app.

Ο Kenny Jacobs της Ryanair δήλωσε:

"Πάνω από το 25% των πελατών της Ryanair ταξιδεύει για επαγγελματικό σκοπό, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα. Με τις περισσότερες πτήσεις στην ώρα τους και το μεγαλύτερο δίκτυο δρομολογίων στην Ευρώπη, δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη περίοδος να πετάξετε με την Ryanair για επαγγελματικό ταξίδι.

Η μοναδική αυτή προσφορά, δίνει την δυνατότητα στους πελάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικό σκοπό να επωφεληθούν από το business ταξίδι με την Ryanair, εξοικονομώντας 200€ σε σύγκριση με business ναύλους άλλων αεροπορικών εταιριών.

Οι πελάτες μπορούνε να αποκτήσουνε 25€ έκπτωση για το επόμενο ταξίδι τους με Business Plus, για ταξίδια από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο. Η προσφορά λήγει τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, 7 Νοεμβρίου και είναι διαθέσιμη στο Ryanair.com ή μέσω του app.

Σημείωση: Χρονική περίοδος ταξιδιού - 7 Νοεμβρίου έως 31 Μαρτίου (εξαιρείται η περίοδος μεταξύ 19 Δεκεμβρίου και 4 Ιανουαρίου).

Keywords
Τυχαία Θέματα