Reuters: Εκδίκηση για τον θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν υπόσχεται η γιος του

Εκδίκηση για τη δολοφονία του πατέρα του, ηγέτη της Al Qaeda, Osama bin Laden, το 2011 απειλεί ότι θα πάρει από τους Αμερικανούς ο γιος του.

Σύμφωνα με το Reuters, που επικαλείται το SITE Inteligence group, ο Hamza bin Laden

σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του, υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει την παγκόσμια στρατιωτική δράση της οργάνωσης έναντι των ΗΠΑ και των συμμάχων τους.

O Hamza σε νεαρότερη ηλικία

Όπως αναφέρει σε ηχογραφημένο μήνυμά του, «Θα συνεχίσουμε να σας χτυπάμε εντός και εκτός της χώρας σας ως απάντηση για την καταπίεση που ασκείται στους λαούς της Παλαιστίνης, του Αφγανιστάν, της Συρίας, του Ιράκ, την Υεμένης και των υπολοίπων μουσουλμανικών χωρών που αρνούνται να υποκύψουν στην καταπίεσή σας».

Όσο για την εκδίκηση που παίρνει το Ισλαμικό Κράτος για το θάνατο του σεΐχη Osama, ο Αλλάχ θα δείξει το έλεος του. Δεν είναι όμως εκδίκηση στο πρόσωπο του Osama αλλά στο πρόσωπο όλων εκείνων που υπερασπίστηκαν στο Ισλάμ».
Ο 25 χρονος σήμερα Hamza bin Laden ήταν στο πλευρό του πατέρα του στο Αφγανιστάν πριν από την 11 Σεπτεμβρίου και πέρασε πολύ χρόνο μαζί του στο Πακιστάν.

Σήμερα εμφανίζεται ως το νέο πρόσωπο της Al Qaeda με μεγάλη επιρροή λόγω της στενής σχέσης του με τον ηγέτη της οργάνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα