MekaMon: Πραγματικά ρομπότ δίνουν μάχη... στο καθιστικό σας!

O Silas Adekunle προσπαθεί να εξελίξει τις τεχνολογίες επαυξημένης πραγματικότητας – αλλά και την επιτυχία του Pokemon Go, προσθέτοντας πραγματικά ρομπότ.

Ο 25χρονος Νιγηριανός CEO της Reach Robotics μπορεί να βρίσκεται στο κατώφλι της δημιουργίας μίας νέας παγκόσμιας «τρέλας».

Αν και υπάρχουν αρκετά ρομπότ τύπου... αράχνης, στην αγορά, η βρετανική startup Reach Robotics έχει δουλέψει πολύ έτσι ώστε να δώσει στα MekaMon της ένα εύρος αληθοφανών

κινήσεων, στάσεων και συμπεριφορών που τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Αυτή είναι και η κεντρική λειτουργία ενός συστήματος το οποίο επιτρέπει τον έλεγχο των ρομπότ από τους χρήστες τους μέσω κινητού. Πολεμούν ενάντια αντιπάλων στην εικονική πραγματικότητα, ενώ η μάχη φαίνεται ξεκάθαρα στην οθόνη του κινητού. Οι πραγματικές κινήσεις των ρομπότ ταιριάζουν με αυτές της εικονικής μάχης, ακόμη και ό,τι αφορά τα «χτυπήματα».

Σύμφωνα με τον Adekunle, το σχέδιο του ρομπότ και οι Online λειτουργίες του προέρχονται από την αγάπη του CEO για το gaming και τη γνώση που έχει για το τί το κάνει θελκτικό. Το εξωτερικό look του ρομπότ μπορεί να ενισχυθεί με ασπίδες και όπλα που του δίνουν ιδιότητες στον εικονικό κόσμο.

Τα ρομπότ του... ενός κιλού μπορείτε να τα βρείτε διαδικτυακά για $329 ή 599 δολάρια εάν αγοράσετε δύο.

Keywords
Τυχαία Θέματα