Makedonia Palace: Ολοκληρώθηκε η α' φάση ανακαίνισης - Απρίλιο του '17 το πλήρες... lifting

Η πρώτη φάση του REMAKE Project του MAKEDONIA PALACE ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες και πλέον το εμβληματικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης διαθέτει τρεις ανακαινισμένους ορόφους.

Η ανακαίνιση του MAKEDONIA PALACE, τη διαχείριση του οποίου έχει αναλάβει ο όμιλος του Ιβάν Σαββίδη, θα ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2017, ενώ το ξενοδοχείο θα λειτουργεί κανονικά έως το τέλος του 2016.

Η επένδυση του συγκεκριμένου έργου αναμένεται να ξεπεράσει τα 12,4 εκατ. ευρώ, καθιστώντας το έργο αυτό ως ένα από τα μεγαλύτερα έργα ανακαίνισης ξενοδοχείου που έχει υλοποιηθεί ποτέ στη Βόρεια Ελλάδα.

Σε όλους τους ανακαινισμένους ορόφους έχουν ενοποιηθεί κάποια από τα τυπικά δωμάτια με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός νέου τύπου δωματίου, του connecting-room – κατάλληλο για τη φιλοξενία οικογενειών. Πλέον με την ολοκλήρωση των παραπάνω αλλαγών, οι εργασίες παύουν μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου.

Η δεύτερη και τελική φάση του προγράμματος ανακαίνισης του MAKEDONIA PALACE, REMAKE, θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο και θα περιλαμβάνει την ανακαίνιση των απομεινάντων ορόφων (από τον πρώτο έως τον πέμπτο), των υπόλοιπων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων καθώς επίσης και όλων των εξωτερικών όψεων του ξενοδοχείου. Οι πλέον αισθητικές αλλαγές αφορούν τον χώρο της ρεσεψιόν και του κεντρικού εστιατορίου - μπαρ, που πλέον μετακινούνται προς την παραλία καθώς επίσης και ενός νέου χώρου στον 9ο όροφο του ξενοδοχείου. Το εστιατόριο - μπαρ θα προσφέρει εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα και τον Λευκό Πύργο. Παράλληλα, δημιουργούνται, αναβαθμισμένη αίθουσα συνεδρίων, ένα ballroom 900 τ.μ., ένα λειτουργικό συνεδριακό κέντρο 2.000 τ.μ. και ένα spa center 450 τ.μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα