H AS Hellas στην ημερίδα της Siemens

Η SIEMENS, σε μια ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο «Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας - ΝΟΗΣΙΣ» στη Θεσσαλονίκη, παρουσίασε την άποψή της για την επερχόμενη νέα βιομηχανική επανάσταση (Industrie 4.0), καθώς και τις επιπτώσεις στον τομέα των Τροφίμων & Ποτών. Στελέχη της Siemens από τη Γερμανία και

την Ελλάδα, παρουσίασαν σε ένα ακροατήριο από Διευθύνοντες Συμβούλους και Managers του κλάδου Τροφίμων & Ποτών, τις λύσεις και τα εργαλεία για το «έξυπνο» εργοστάσιο του μέλλοντος.

Η AS Automation System Hellas, με μακρόχρονη παρουσία ως Siemens Solutions Partner και με πολύ σημαντική τεχνογνωσία στον κλάδο Τροφίμων & Ποτών, παρουσίασε στην ημερίδα το έργο του νέου εργοστασίου γιαουρτιού της ΚΡΙ-ΚΡΙ.

Σε πέντε μόλις μήνες από την ανάθεση, η AS Automation System Hellas παρέδωσε ένα καινούργιο, πλήρως αυτοματοποιημένο εργοστάσιο πολλαπλών γραμμών παραγωγής και μονάδων CIP. Οι λύσεις αυτοματισμού που εφαρμόστηκαν εξασφαλίζουν ένα συνδυασμό υψηλής ασφάλειας, τυποποίησης προϊόντων, παραγωγικότητας και αποδοτικότητας, καθώς και την διασύνδεση της παραγωγής με το σύστημα ERP.

Keywords
Τυχαία Θέματα