Ζωή Κρονάκη: Απαντά στον Φώτη Σεργουλόπουλο για το «Μαμά-δες» – «Έχει πέσει πρόταση για την αλλαγή τίτλου»

Τη δική της απάντηση στον Φώτη Σεργουλόπουλο έδωσε η Ζωή Κρονάκη σε δηλώσεις της στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Όλα ξεκίνησαν, όταν ο  γνωστός παρουσιαστής ρώτησε τη Τζένη Θεωνά – η οποία φέτος παρουσιάζει την εκπομπή «Μαμά-δες» – γιατί ο τίλος της εκπομπής είναι αυτός κι όχι «Γονείς», μιας και εκείνον μια εκπομπή που φέρει τον τίτλο «Μαμά-δες» δεν τον αφορά.

Η Ζωή Κρονάκη, λοιπόν, είπε αρχικά: «Η Τζένη μπήκε

σε ένα έτοιμο πρότζεκτ. Η αλήθεια είναι ότι το “Μαμάδες” ήταν μια εκπομπή και ως ιδέα και ως υλοποίηση δική μου και της ομάδας. Είμαι και η νονά αυτού του πρότζεκτ. Θεωρήσαμε ότι είναι ένας ευρηματικός τίτλος γιατί είχε το “Μαμά-δες”. Το “δες” ήταν το λογοπαίγνιο που μας άρεσε.

Δεν είχαμε ποτέ πρόθεση να απευθυνθούμε μόνο στις μαμάδες. Άλλωστε η εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει ότι έχει κάνει άνοιγμα όχι μόνο στις μαμάδες, έχει πάντα στήλη από την πρώτη εκπομπή για τον μπαμπά. Υπάρχει στήλη “μπαμπά μίλα”».

Όσον αφορά στην αλλαγή ονόματος της εκπομπής, η Ζωή Κρονάκη δήλωσε: «Έχει πέσει μια πρόταση για την αλλαγή του τίτλου, η Τζένη είναι εδώ, το άκουσε, προβληματίστηκε και η ίδια, προφανώς μπορεί να το συζητήσει με την ομάδα και να αποφασίσει».

Οι παραπάνω δηλώσεις της Ζωής Κρονάκη προβλήθηκαν στο «Πρωινό μας».

Διαβάστε ακόμα:

 Ζήνα Κουτσελίνη για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Χαίρομαι που τη βλέπω να ντρέπεται»

 Ηλιάνα Μαυρομάτη για τις ερωτικές σκηνές με τον Μπισμπίκη: «Έχουν ενδιαφέρον, δεν φοβάμαι μη ζηλέψει η Βανδή»

 Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Αυτό είναι το όνομα που θα πάρει η κόρη του

Keywords
Τυχαία Θέματα