Ζήνα Κουτσελίνη για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Χαίρομαι που τη βλέπω να ντρέπεται»

Τη Ζήνα Κουτσελίνη συνάντησαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών σε βραδινή έξοδό της και η παρουσιάστρια κλήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, που ανέφερε ότι έχει κάνει λάθη στην πορεία της κι ότι ντρέπεται που συναντά συγκεκριμένους ανθρώπους.

Η Ζήνα Κουτσελίνη, λοιπόν, είπε αρχικά: «Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να φέρει στο φως

το αγγελούδι της. Χαίρομαι πολύ που τη βλέπω να ντρέπεται που συναντά ανθρώπους που ενδεχομένως δεν τους φέρθηκε καλά και θα χαρώ ακόμα πιο πολύ αν τη δω να έχει αγκαλιά το μωράκι της και να είναι ευτυχισμένη σε αυτόν τον γάμο».

Και στη συνέχισε εξήγησε τι εννοεί, όταν λέει “ντρέπεται”: «Όταν λέω να ντρέπεται, εννοώ να νιώθει ένα συναίσθημα γι’ αυτό που έχει προκαλέσει. Νομίζω ότι δεν θέλω να πω κάτι άλλο για την Κωνσταντίνα. Να είναι καλά, να είναι ευτυχισμένη και να ‘ρθει με το μωράκι της στην εκπομπή να τα πούμε».

Η Ζήνα Κουτσελίνη απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες και αρκέστηκε να προσθέσει: «Δεν έχω πει ποτέ τι ακριβώς είχε γίνει στην εκπομπή του Alpha που ήμουν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Εκείνη ξέρει. Να κρατήσουμε τα καλά που ζει τώρα, τα δικά μου τα καλά πέρασαν».

Διαβάστε ακόμα:

 Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Αυτό είναι το όνομα που θα πάρει η κόρη του

 Άννα Κυριακού: Ξεσπά για τις φήμες περί θανάτου της Μίνας Αδαμάκη -«Έπαθα νευρικό κλονισμό»

 Η Ολυμπία Χοψονίδου εξομολογείται: «Είχα δύο φορές παλίνδρομη κύηση»

Keywords
Τυχαία Θέματα