Ζώδια & Σεξ: Ποια στάση σου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιο σου

Κριός
Αγαπητέ μου κριέ είσαι ο τύπος που στο σεξ βαριέται εύκολα γι αυτό και αναζητάς κάτι το περιπετειώδες. Η στάση σεξ λοιπόν που θα σου κρατούσε το ενδιαφέρον είναι αυτή της ανάποδης καουμπόισας.

Ταύρος
Ο ταύρος είναι από τα πιο κλασσικά και δεν του αρέσουν οι εξτριμ καταστάσεις. Φρόντισε να υπάρχει αρκετή σωματική επαφή και καλύτερα να περάσεις από ένα sex shop πριν το ραντεβού σας για να κάνετε την ιεραποστολική στάση λίγο πιο ενδιαφέρουσα.

Δίδυμος
Οι δίδυμοι δεν βρίσκουν ηρεμία και ησυχία στο σεξ. Θέλουν να τα κάνουν όλα και δεν σταματάνε σχεδόν ποτέ. Η στάση που τους εκστασιάζει περισσότερο είναι το doggie style.

Καρκίνος
Ο καρκίνος θεωρείται από τα πιο ρομαντικά και ευαίσθητα ζώδια, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως έτσι είναι και στο σεξ. Θα εκπλαγείτε από τον αυθορμητισμό του καρκίνου και το παθιάρικο σεξ που θα απολαύσετε σε περίπτωση που σας εμπιστευθεί. Η αγαπημένη του στάση είναι στα τέσσερα και την απολαμβάνει σε κάθε σημείο του σπιτιού. Στο ντουζ, στο πάτωμα….. στο μπαλκόνι.

Λέων
Τα λιονταράκια όσον αφορά το σεξ είναι από τα πιο κλασσάτα ζώδια του ζωδιακού μας κύκλου. Προτιμούν τα σατέν σεντόνια και απολαμβάνουν τα προκαταρκτικά . Η αγαπημένη τους στάση είναι το όρθιο doggie style. Αυτό βέβαια το απολαμβάνουν μπροστά από καθρέφτη ως ναρκισσιστικά που είναι τα λιοντάρια μας.

Παρθένος
Η τελειομανία των παρθένων είναι σταθερή και στο σεξ. Ένας παρθένος δεν σταματάει αν δε φτάσει στον οργασμο και προτιμά το σεξ να το κάνει ως γυμναστική για ανοίγματα, εκγύμναση γλουτών και ότιδήποτε έχει να κάνει με αυτό.

Ζυγός
Ο ζυγός την ισσοροπία του την θέλει παντού. Ο ζυγός ψάχνει κάποιον στο σεξ που θα του άνεση ακριβώς αυτά που κάνει και εκείνος. Οπότε δε μπορούμε να σκεφτούμε καταλληλότερη στάση από την 69 για ένα ζυγό.

Σκορπιός
Ο σκορπιός είναι από τα πιο σέξυ ζώδια και μάλιστα δικαιολογημένα. Παθιάζεται στο σεξ και η σωματική επαφή τον εξιτάρει. Ο εγωισμός του σκορπιού δεν είναι δυνατόν να λείπει από το σεξ που θέλει να έχει το πάνω εκεί. Η στάση του τίγρη είναι η αγαπημένη του.

Τοξότης
Ο τοξότης προτιμά στο σεξ να κάνει προπόνηση για Ολυμπιακό άθλημα. Δεν θα τρομάξει με οτιδήποτε του προτείνεις να δοκιμάσετε και δε θα θιχτεί αν δει σεξιστικά αντικείμενα. Καλύτερα να έχεις γυμνασμένα πόδια γιατί η αγαπημένη του στάση ειναι να είσαι πάνω του με λυγισμένα τα πόδια, αντί να είσαι στα γόνατα του.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι έχουν τρομερές αντοχές στο σεξ και κάνουν τα πάντα με αργούς αισθησιακούς ρυθμούς. Δεν χρειάζονται πολλές κινήσεις και η στάση κουτάλι του ταιριάζει γάντι.

Υδροχοός
Ναι μεν ρομαντικοί αλλά καθόλου βαρετοί. Την ίδια λογική ακολουθούν και στο σεξ. Η στάση που προτιμάνε οι Υγροχόοι είναι αυτή με τη γυναίκα από πάνω αλλά στο καθιστό. Προτιμήστε μια καρέκλα και δε θα χάσετε.

Ιχθύες
Τα ψαράκια αποβάλουν τον εγωισμό από πάνω τους την ώρα του σεξ και φροντίζουν να περνάνε καλά και οι δυο. Η αγαπημένη τους στάση είναι να είσαι από πάνω τους με τα χέρια σου στο στήθος του και να πας πάνω κάτω με αργούς ρυθμούς.

Από: Γιώτα Κουτσάγια

Keywords
Τυχαία Θέματα