Ζήνα Κουτσελίνη: Η ανακοίνωση του STAR για την παρουσιάστρια μετά από 8 χρόνια συνεργασίας

Η Ζήνα Κουτσελίνη βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια στο Star και έχει μια άψογη σχέση με το κανάλι. Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έχει μπει για τα καλά στην καρδιά των τηλεθεατών και μονοπολεί καθημερινά το ενδιαφέρον τους.

Πριν από μερικές ώρες, μάλιστα, ο τηλεοπτικός σταθμός γνωστοποίησε με Δελτίο Τύπου την ανανέωση της συνεργασίας του με την επιτυχημένη παρουσιάστρια, η οποία έχει κλείσει ήδη 8 χρόνια στο Star.

Στην σχετική

ανακοίνωση αναφέρεται η επιτυχία που σημειώνει η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ενώ τονίζεται η αμοιβαία σχέση εκτίμησης και σεβασμού που υπάρχει και από τις δύο μεριές.

Παρακάτω η μακροσκελής ανακοίνωση του Star για τη συνεργασία του με τη Ζήνα Κουτσελίνη:

Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Το συναρπαστικό δημοσιογραφικό ταξίδι αναζήτησης της αλήθειας, που ξεκίνησε πριν από 8 χρόνια, συνεχίζεται για μια ακόμη χρονιά για την επιτυχημένη κοινωνική εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», με περίσσιο ζήλο, επαγγελματισμό, αγάπη, πάθος.

Η δυναμική παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη, η «αρχιτέκτονας» της επιτυχίας της εκπομπής, έχει χτίσει σχέση αγάπης, συνέπειας και εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό του σταθμού. Οι τηλεθεατές όλων των ηλικιών την έχουν ξεχωρίσει γιατί μιλάει στη δική τους γλώσσα, προβάλλοντας αξεπέραστη επαγγελματική εμπειρία και βαθιά ενσυναίσθηση.

Η ανανέωση της συνεργασίας της Ζήνας Κουτσελίνη με το Star επιστεγάζει την αμοιβαία σχέση εκτίμησης και σεβασμού, τους κοινούς στόχους αλλά και την ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», που είναι σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης.

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Σκέφτομαι να υιοθετήσω ένα παιδί» – Η αποκάλυψη για τις σχέσεις και τον γάμο

Eurovision 2023: Αυτός είναι ο γνωστός παρουσιαστής που θα ανακοινώσει το 12αρι της Ελλάδας

Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη: Η δημόσια συγγνώμη μετά την ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα