7 Tips που πρέπει να ξέρεις για τέλεια οργάνωση της ντουλάπας την άνοιξη

#1. Επέλεξε σωστές κρεμάστρες: Η σωστή κρεμάστρα δεν είναι περιττό έξοδο αλλά απαραίτητη για την καλύτερη οργάνωση της ντουλάπας σου. Μια λεπτή αλλά ανθεκτική κρεμάστρα μπορεί να σου εξοικονομήσει έξτρα χώρο στη ντουλάπα, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα ρούχα σου.

#2. Ξεκαθάρισμα: Κάθε αλλαγή εποχής πρέπει ν αγίνεται σωστό ξεκαθάρισμα της ντουλάπας! Τι σημαίνει αυτό; Πέτα, χάρισε ή δώρισε μερικά ρούχα και καθάρισε τη ντουλάπα σου καλά κρατώντας λίγα και καλά ρούχα. Πίστεψέ με θα είσαι πολύ πιο ευτυχισμένη

με λίγα ρούχα γιατί ξαφνικά θα μπορείς όντως να δεις όλες σου τις επιλογές.

#3. Καθάρισμα: Αφού βγάλεις όλα τα ρούχα από τη ντουλάπα και τα ξεκαθαρίσεις, ξεκίνα το καθάρισμα. Λίγο απορρυπαντικό πιάτων σε ένα λεκανάκι με χλιαρό νερό είναι ό,τι πρέπει για να λάμψεις τη ντουλάπα σου.

#4. Κατηγοριοποίησε τα ρούχα σου: Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κατηγοριοποιήσεις σωστά μια ντουλάπα. Αν στην ίδια ντουλάπα βάζεις χειμερινά και ανοιξιάτικα ρούχα, τότε κατηγοριοποίησε τα ρούχα ανά υφάσματα. Βάλε στο πιο εμφανές σημείο τα πιο ελαφριά ρούχα και προχώρα σιγά σιγά στα πιο βαριά.

#5. Τοποθέτησε σωστά τα ρούχα που πιάνουν χώρο: Ο καλύτερος τρόπος για να βάλεις τα τζιν στη ντουλάπα είναι σε ρολά, ενώ για τα πουλόβερ είναι προτιμότερο να τα διπλώσεις για να μην ξεχιλώσουν από το κρέμασμα.

#6. Πρόσθεσε διακοσμητικές πινελιές: Μια όμορφα οργανωμένη ντουλάπα δεν είναι μόνο χρηστική αλλά δημιουργεί και έμπνευση για ακόμα καλύτερο και πιο ιδιαίτερο στιλ. Κάνε μια βόλτα σε μεγάλα καταστήματα επίπλων και ειδών διακόσμησης και πάρε μερικά κουτιά και καλάθια για να οργανώσεις τέλεια τη ντουλάπα σου.

#7. Μην βλέπεις την οργάνωση της τνουλάπας σου ως αγγαρεία: Σε αυτό θα σε βοηθήσουν κάποιες μικρές οικονομικές αγορές που μπορείς να κάνεις (καλάθια, κρεμάστρες, κουτιά) που θα σου δώσουν το κίνητρο να ξεκινήσεις!

The post 7 Tips που πρέπει να ξέρεις για τέλεια οργάνωση της ντουλάπας την άνοιξη appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα