Ξέρεις ποιο άρωμα φορούσε η Audrey Hepburn;

Η Audrey Hepburn είναι το απόλυτο fashion και beauty icon και μερικά από τα looks της είναι κλασικά και στη μόδα ως σήμερα. Μας ενδιαφέρει εννοείται ό, τι και αν έκανε και τρελαινόμαστε όταν μαθαίνουμε για τα αγαπημένα της προϊόντα. Σήμερα λοιπόν μάθαμε τα αγαπημένο της άρωμα!

Το 1957, ο Hubert Givenchy

του οίκου Givenchy, δημιούργησε για εκείνη το άρωμα L’ Interdit (το απαγορευμένο) με την βοήθεια του αρωματοποιού Francis Fabron. Το άρωμα ήταν λουλουδένιο και φρουτώδες με νότες ίριδας, φράουλας και πούδρας και η Audrey παρακάλεσε τον Givenchy να μην το διαθέσει στο κοινό αλλά εκείνος το έκανε το 1960.

Το 1990 αποσύρθηκε από την αγορά και για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την δημιουργία του, επανακυκλοφόρησε το 2002 σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή που όμως δεν πλησίαζε το μεγαλείο της πρώτης. Στην καμπάνια πρωταγωνιστούσε η Audrey αλλά δεν έκανε μεγάλη επιτυχία.

Όχι, δυστυχώς δεν είχαμε ποτέ την χαρά να μυρίσουμε το original αλλά αν εσύ θέλεις να το κάνεις, με μια έρευνα στο internet Μπορεί να βρεις ένα μπουκάλι αλλά προετοιμάσου να το πληρώσεις ακριβά…

Διάβασε ακόμα:

Top 10: Αυτά είναι τα αγαπημένα μας αντρικά αρώματα!

10 χτενίσματα που μπορείς να κάνεις αν βαριέσαι να λουστείς

Εσύ θα δοκιμάσεις τα Rainbow Lashes;

Keywords
Τυχαία Θέματα