To Smartphone είναι μια υπόθεση… άκρως προσωπική!

Έχει περάσει προ πολλού η εποχή που το κινητό ήταν απλά μια συσκευή πραγματοποίησης κλήσεων. Η εξέλιξή του, το smartphone, όχι μόνο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας αλλά και ένα σημαντικό εργαλείο επικοινωνίας, δικτύωσης, εργασίας, διασκέδασης, ακόμα και πραγματοποίησης συναλλαγών. Το εργαλείο αυτό, είναι σημαντικό να εναρμονίζεται απολύτως με τις μοναδικές ανάγκες μας. Να μας εξυπηρετεί αλλά και να μας παρέχει απόλυτη ασφάλεια και ιδιωτικότητα.

Και τι εννοούμε με τον όρο ιδιωτικότητα στο smartphone μας; Αναλογιστείτε όλες εκείνες τις φορές που βρεθήκατε σε άβολη

-ακόμα και δύσκολη- θέση όταν ενώ συμμετείχατε σε κάποια συνάντηση εργασίας δεχτήκατε κλήση ή μήνυμα από κάποιον αποστολέα και τα βλέμματα γύρω σας έπεσαν αδιάκριτα πάνω στην οθόνη του smartphone. Κι όλες εκείνες τις φορές που ειδοποιήσεις από μέσα μαζικής δικτύωσης και διάφορες εφαρμογές εμφανίστηκαν σε μια ακατάλληλη, για εσάς, στιγμή.

Σκεφτείτε, όσες φορές ευχηθήκατε τίποτα από όλα αυτά να μην σας είχε συμβεί ή να υπήρχε κάποιος τρόπος όλα αυτά να μπορούσαν να παραμείνουν εμφανή, για τα μάτια σας μόνο. Να υπάρχει διακριτικότητα στην επικοινωνία μέσω του smartphone.

Και όμως υπάρχει λύση και είναι… ελληνική! Η MLS καινοτομεί προσφέροντας το μέγιστο επίπεδο προστασίας των ιδιωτικών μας στιγμών με το MLS Safe™.

Το MLS Safe™ διατηρεί την απόλυτη ιδιωτικότητα στο Smartphone μας και κατά κάποιο τρόπο και στη ζωή μας. Έτσι, όταν δεχόμαστε εισερχόμενη κλήση ή SMS ή μήνυμα/κλήση από εφαρμογές (Viber, Instagram, Facebook messenger, Skype, Snapchat κ.λ.π.), το όνομα ή ο αριθμός του καλούντος/αποστολέα δεν εμφανίζεται στην οθόνη, παρά μόνο αν το θελήσουμε εμείς οι ίδιοι. Χάρη στην καινοτομία του MLS Safe™, όλα τα παραπάνω, εμφανίζονται μόνο με τη χρήση του δακτυλικού αποτυπώματος μας.

Το MLS Safe™ καταφέρνει έτσι, χάρη στον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και χωρίς PIN ή μοτίβο, να εξαφανίζει κάθε στιγμή μελλοντικής αμηχανίας.

Το MLS Safe™ αποτελεί πραγματική ασπίδα προστασίας με έξυπνο και κομψό τρόπο, για ό,τι θέλουμε να κρατήσουμε ιδιωτικό, στο πλέον απαραίτητο εργαλείο της καθημερινότητάς μας: το smartphone μας!

Το MLS Safe™ θα το βρείτε στο νέο Smartphone MLS MX 4G!

Keywords
Τυχαία Θέματα