Βρισηίδα Ανδριώτου: «Η Ελευθερία και η Ευρυδίκη είναι κατευθυνόμενες από την κλίκα της συμφοράς»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Πάνος Θεοδώρου βρέθηκαν στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και συζήτησαν για τις τελευταίες εξελίξεις στο «Survivor All Star».

Οι δύο πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ πήραν θέση για την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, ενώ δε δίστασαν να πετάξουν τα «καρφιά» τους για αρκετούς παίκτες.

«Μέχρι το Survivor που ήξερα εγώ, η στρατηγική ήταν πώς θα κάναμε σωστά τα ματσαρίσματα. Φέτος έχουμε πάει σε άλλο επίπεδο και ασχολούμαστε με πράγματα εκτός παιχνιδιού. Σε εμάς

δε γνωρίζονταν οι παίκτες μεταξύ τους. Τώρα έχουν αναπτυχθεί φιλίες», ανέφερε αρχικά ο Πάνος Θεοδώρου.

Από την πλευρά της, η Βρισηίδα Ανδριώτου τόνισε ότι «ο Στάθης κάνει παρέα έξω με τον Σπύρο αλλά δεν θα μας πουν τα προσωπικά τους. Είναι πολλά που δεν βλέπουμε στο Survivor. Εγώ θα ήθελα ο νικητής του “All Star” να είναι στο παιχνίδι από την πρώτη μέρα».

Επιπρόσθετα, επισήμανε ότι «η παραγωγή και όλοι ασχολούνται κάθε φορά με κάτι που κάνει ένας παίκτης μέσα στην εβδομάδα. Αποκλείεται ο Σπύρος να έχει πει τα προσωπικά του Στάθη στην Ελευθερία. Εγώ θεωρώ ότι η Ελευθερία και η Ευρυδίκη είναι κατευθυνόμενα playmobil από την κλίκα της συμφοράς».

Όσο για την Ελευθερία Ελευθερίου, ο Πάνος Θεοδώρου σημείωσε: «Εγώ νομίζω ότι η αξιοπρέπεια δεν πρέπει να ξεχνιέται».

Διαβάστε ακόμα:

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Βάφτισαν την κόρη τους κάτω από άκρα μυστικότητα!

Τέμπη: Πλήθος κόσμου και ηθοποιών στην μεγάλη διαδήλωση στο Σύνταγμα -Φωτογραφίες

Τέμπη -Διασώστης της ΕΜΑΚ: «Υπήρχε αίμα και υπολείμματα γενετικού υλικού -Oι εικόνες που αντίκρισα ήταν χαοτικές»

Keywords
Τυχαία Θέματα