Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Βάφτισαν την κόρη τους κάτω από άκρα μυστικότητα!

Στις 4 Ιουνίου του 2021 ήρθε στη ζωή το δεύτερο παιδί του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, Lilibet Diana. Η μικρή ήρθε στον κόσμο τρία χρόνια μετά τον πρώτο καρπό του έρωτα του ζευγαριού, τον Archie.

Λίγο πριν την στέψη του βασιλιά Καρόλου, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποφάσισαν να βαφτίσουν την μικρή τους κόρη, η οποία πήρε τα ονόματα της γιαγιάς της και της προγιαγιάς της, σε μια κλειστή τελετή στο σπίτι τους στο Montecito της Καλιφόρνια.

Η

βάφτιση της πριγκίπισσας Lilibet Diana πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Μαρτίου, ωστόσο οι γονείς της θέλησαν να κρατήσουν το γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, η είδηση έγινε γνωστή στα ξένα μέσα και έτσι πριν από μερικές ώρες, εκπρόσωπος του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex επιβεβαίωσε την πληροφορία στο People.

View this post on Instagram

A post shared by People Magazine (@people)

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η πριγκίπισσα Lilibet Diana βαφτίστηκε την Παρασκευή, 3 Μαρτίου από τον Αρχιεπίσκοπο του Los Angeles, τον αιδεσιμότατο John Taylor», ανέφερε ο εκπρόσωπος του ζευγαριού.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του People, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle προσκάλεσαν στη βάφτιση της κόρης τους τον βασιλιά Κάρολο, τον πρίγκιπα William και την πριγκίπισσα Kate, ωστόσο κανείς τους δεν έδωσε το παρών.

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Καινούργιου: «Η σκέψη μας είναι με τις γυναίκες που πενθούν τα παιδιά τους»

Good Job Nicky: Ο λόγος που πήρε με βίντεο κλήση την Σοφία Αλιμπέρτη στην εκπομπή της Μενεγάκη

Ατζούν Ιλίτζαλι: Θα γίνει πατέρας για πέμπτη φορά -Αυτό είναι το φύλο του μωρού

Keywords
Τυχαία Θέματα