Βρήκαμε τις τσάντες που θα απογειώσουν το στυλ σας -Δεν θα τις αποχωριστείτε στιγμή!

Αχ αυτές οι τσάντες…. Κρύβουν μέσα τους όλη την περιουσία σας, από το πορτοφόλι με τα χρήματα και τις κάρτες, το νεσεσέρ με τα καλλυντικά σας, τον μικρό φάκελο με τα απαραίτητα, από παυσίπονα και χάνζαπλαστ, μέχρι βελόνα και κλωστή για τα μικροατυχήματα, τάπερ με φαγητό, σνακ κατά τη διάρκεια των γευμάτων κ.α.

Εκτός όμως από το πιο χρηστικό αξεσουάρ, θέλετε να είναι ιδιαίτερη και να ολοκληρώνει με τον πιο τέλειο τρόπο την κάθε εμφάνισή σας. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις τσάντες εκείνες που δεν θα θέλετε

να αποχωριστείτε στιγμή και ανήκουν στην καινούργια συλλογή της Veta Accessories.

Τις ξεχωρίζουμε γιατί κατασκευάζονται με αυστηρά στάνταρ και υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, από τεχνόδερμα υψηλής αντοχής και είναι εμπνευσμένες από τις διεθνείς τάσεις της μόδας.

Ναι, τις τσάντες της Veta Accessories τις χαρακτηρίζει η υψηλή ποιότητα, η έμφαση στη λεπτομέρεια και η μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που εξυπηρετούν όλα τα γούστα, σε πολύ προσιτές τιμές.

Το καλύτερο βέβαια σας το αφήσαμε για το τέλος… Η συλλογή της έχει εμπλουτιστεί με υπέροχα πορτοφόλια και clutch bags που θα σε βάλουν σε μεγάλο πειρασμό και σκέψεις, αφού δεν θα ξέρεις ποιο να αποκτήσεις. Με τέτοιες τιμές όμως μπορείς να κάνεις υπερβολές, χωρίς να υπερβείς στιγμή το budget σου.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Αποκλειστική διάθεση της Veta και Elizabeth George, από τη Veta Acessories

Θα βρείτε όλα τα φανταστικά items στα καταστήματα: Τσιμισκή 79, Θεσσαλονίκη, τηλ 23.102.86308 και Μεραρχίας 28, Σέρρες, τηλ 23.210.51561, όπως επίσης και σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Για online αγορές επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα www.veta-accessories.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23.210.64199

The post Βρήκαμε τις τσάντες που θα απογειώσουν το στυλ σας -Δεν θα τις αποχωριστείτε στιγμή! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα