Στέλιος Χανταμπάκης: «Θα ήθελα να μιλήσω με την οικογένεια του Αγγελόπουλου» – Οι δηλώσεις και τα σχόλια στο Πρω1νό

Απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Στέλιος Χανταμπάκης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Πρω1νό με την ομάδα να σχολιάζει τις δηλώσεις.

Ο γνωστός παρουσιαστής εξήγησε τους λόγους για τους οποίους κατέβασε από το instagram τα βίντεο με τον γιο του: «Για οποιονδήποτε φανατισμό πήρε όλη αυτή η ιστορία νομίζω ότι υπεύθυνος είμαι εγώ και σε καμία περίπτωση η οικογένειά μου. Έβριζαν τον γιο μου πάρα πολύ, μου έστελναν φωτογραφίες περίεργες με το γιο

μου. Κατάλαβαν ότι είναι το μόνο πράγμα που με ενοχλεί. Μου έστελναν φωτογραφίες με γεννητικά όργανα και “πόσο αντέχει το παιδί σου”»,

Αναφερόμενος στον Γιώργο Αγγελόπουλο είπε: «Δεν είπα ότι κάνει ο Ντάνος τον σταυρό του επίτηδες. Όταν βγει ο Ντάνος θα ήθελα να μιλήσουμε. Όχι μόνο με τον Γιώργο. Εγώ θα ήθελα να μιλήσω και πριν βγει με τους δικούς του ανθρώπους».

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι οι σχέσεις του με τον Γιάννη Σπαλιάρα δεν είναι καλές. Ο ίδιος εξηγεί: «Ο Γιάννης τα πάει πολύ καλά. Δεν περίμενα να τα πάει τόσο καλά. Όλοι πιστεύουν ότι εγώ με τον Γιάννη δεν είμαστε φίλοι επειδή τον ψήφισα να πάει στην άλλη ομάδα».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

The post Στέλιος Χανταμπάκης: «Θα ήθελα να μιλήσω με την οικογένεια του Αγγελόπουλου» – Οι δηλώσεις και τα σχόλια στο Πρω1νό appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα