Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Πώς σχολίασε την αποχώρηση της Κλέλιας Ρένεση από τη «Μουρμούρα» -Τι γίνεται με την αντικαταστάτριά της

Πριν από μερικές εβδομάδες η Κλέλια Ρένεση αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λόγαριασμό στο Instagram πως αποχωρεί από την επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια.

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη που λέει κ το ρητό… και όπου Ρώμη η πηγή του καθενός. Με ένα πέπλο χαρμολύπης αποχαιρετώ την πανέμορφη «οδό Μουρμουράς»,

καθώς κλείνει για μένα φέτος αυτός ο υπέροχος πενταετής κύκλος. Ελπίζω, μέσα απ’ την καρδιά μου, η Καιτούλα, η Καιτάρα, η Καίτη-Κιτσο, αυτός ο δυναμίτης που δημιούργησε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος και πλαισίωσε με τόση αγάπη όλη η ομάδα, να άγγιξε τις καρδιές σας κ να σας θύμισαν τι σημαίνει αγάπη όπως έκανε σε μένα! Εγώ και η Καίτη αποχαιρετούμε το πλοίο το οποίο θα συνεχίσει το ταξίδι του, και ευχόμαστε έστω και λίγο να σας ανεβάσαμε το ηθικό στις δύσκολες μέρες.

Κάθε ιστορία που επιλέγω να πω στον κόσμο μέσα απ’ τη δουλειά μου, έχει και ένα κομμάτι της καρδιάς μου μέσα που το αφήνω σαν περιστέρι να πετάξει ελεύθερο. Ελπίζω πάντα να ευλογούμαι με τόσο ωραία πλάσματα (ρόλους) και να φωτίζω έστω και λίγο τις ομίχλες της καθημερινότητας (όποτε κ όπως το καταφέρνω). Τα πράγματα τελειώνουν γιατί πρέπει η καρδιά να μπει σε καινούρια μονοπάτια. Με πολλή αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά η Κλέλια Ρένεση.

Λίγο καιρό μετά το τελευταίο γύρισμα που πραγματοποίησε η ηθοποιός, η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και η Βασιλική Μπασιούρη συνάντησαν τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη -που υπήρξε ταίρι της επί πέντε χρόνια στη σειρά, ο οποίος αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Κλέλιας Ρένεση από τη «Μουρμούρα» και στο κομμάτι της αντικαταστάτριάς της.

«Αυτή τη περίοδο νομίζω είμαι στην καλύτερή μου φάση. Αυτή τη στιγμή θα ξεκουραστώ γιατί θα έχουμε την ενδέκατη χρονιά της Μουρμούρας και παράλληλα, από 1η Αυγούστου θα ξεκινήσω πρόβες για τον “Θάνατο του εμποράκου” που θα ανέβει στο θέατρο Ζήνα», είπε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Και συνέχισε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που συνεχίζει η “Μουρμούρα” και έχουμε βάλει ένα στοίχημα να πάμε για 15η χρονιά και οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι για καλό. Θα έχουμε καινούριο ενδιαφέρον, καινούριες ιστορίες, νέα πρόσωπα στο cast. Mάλλον, το βλέπω να πηγαίνουμε για 15 χρόνια».

Όσο για την αποχώρηση της Κλέλιας Ρένεση, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είπε: «Δε νιώθω πολύ ευχάριστα με την αποχώρηση της Κλέλιας Ρένεση αλλά το ίδιο είχα πάθει και με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη. Είναι πέντε χρόνια από τη ζωή μου. Πέντε χρόνια συγκατοικώ και με έναν άλλο άνθρωπο. Της εύχομαι τα καλύτερα. Θα κάνουμε casting για την αντικαταστάτριά της. Μου έχουν γίνει προτάσεις για να κάνω και κάτι άλλο αλλά την απάντηση την ξέρουν ήδη».

Διαβάστε ακόμα:

Χρήστος Μάστορας: «Είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε μια χαρά, ο γάμος που κολλάει;»

Παγιδευμένοι: Όσα θα δούμε στο συγκλονιστικό φινάλε του Α’ κύκλου

Νόνη Δούνια: Γενέθλια για την κόρη της – Έγινε 17 και είναι μια κούκλα!

Keywords
Τυχαία Θέματα