Ιωάννης Παπαζήσης: «Είναι το μεγαλύτερο λάθος και απωθημένο που έχω στη ζωή μου και το λέω ώριμα»

Ο Ιωάννης Παπαζήσης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, με αρκετά χρόνια καριέρας στον καλλιτεχνικό χώρο.

Το βράδυ της Δευτέρας (4/7), ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε στο «The 2night Show» και -μεταξύ άλλων- μίλησε στον για το μεγάλο του λάθος στη δουλειά του αλλά και για τη ζωή του σήμερα με τον γιο του.

Όσα εξομολογήθηκε ο Ιωάννης Παπαζήσης στη late night εκπομπή του ΑΝΤ1

«Εμένα η μεγαλύτερή μου βλακεία ήταν που δεν έφυγα στο εξωτερικό. Το

2010, πριν την κρίση, εγώ ήθελα πάντα να κατέβω από τη Δράμα στην Αθήνα, να κάνω πολύ γρήγορα πράγματα, να βγάλω κανένα φράγκο και να σηκωθώ να φύγω στην Αμερική», ανέφερε αρχικά ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Και συμπλήρωσε: «Ήθελα να πάω στη Νέα Υόρκη, να μάθω τη γλώσσα από την αρχή και να μπω σε θεατρικές ομάδες για να ζήσω εκεί, αλλά όχι με το όνειρο του Λος Άτζελες. Ήθελα να ζήσω εκεί, ακόμη και εάν αποτύχω. Το λέω πολύ ώριμα πλέον, ότι είναι το μεγαλύτερο λάθος και απωθημένο που έχω στη ζωή μου, μέχρι σήμερα».

Για τον ρόλο του ως πατέρας και τις αλλαγές στη ζωή του, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Ο γιος μου απομυθοποίησε τη σοβαροφάνεια που είχα σε κάποια πράγματα και κυρίως στη δουλειά μου. Το 2012 βγήκα στην Επίδαυρο, πριν βγω νόμιζα θα λιποθυμήσω. Το 2018 έχοντας τον Ιάσονα μέσα μου ήταν σαν να βγαίνω στο μπαλκόνι του σπιτιού μου».

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Μάστορας: «Είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε μια χαρά, ο γάμος που κολλάει;»

Παγιδευμένοι: Όσα θα δούμε στο συγκλονιστικό φινάλε του Α’ κύκλου

Νόνη Δούνια: Γενέθλια για την κόρη της – Έγινε 17 και είναι μια κούκλα!

Keywords
Τυχαία Θέματα