Βίκυ Παγιατάκη: Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (28/2 -5/3)

Η Βίκυ Παγιατάκη, η αγαπημένη μας αστρολόγος ανήκει από σήμερα στην ομάδα του faysbook.gr.

Ακολουθούν οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Δείτε τις αναλυτικά.

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου -19 Απριλίου)

Παρότι οι τρεις πρώτες ημέρες του Μαρτίου απαιτούν υπομονή, προσήλωση στο καθήκον και ψυχραιμία δεν θα μείνετε χωρίς “εφόδια” και συμπαράσταση. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας μαζί με τον Δία απαρτίζουν το πιο ευνοϊκό για σας δίδυμο. Ο ένας… κόβει και η άλλη ράβει.

Ανησυχία για τα επαγγελματικά και τα οικονομικάq Ακόμα και στο παραπέντε με κάποιον τρόπο σώζεται η κατάσταση, προσέχοντάς να μην επιδείξετε βιασύνη, εγωισμό και ανυπομονησία. Από Τετάρτη έως και το απόγευμα της Πέμπτης η κούραση και το άγχος θα λιγοστέψουν. Η Παρασκευή από το βραδάκι και μετά και το Σαββατοκύριακο αλλάζουν το σκηνικό προς το καλύτερο. Εκεί θα μπορέσετε με πιο ευνοϊκές συνθήκες να ξαναδείτε το γάμο ή την σχέση σας και να βρείτε τα κοινά σημεία. Το κλείσιμο της εβδομάδας και το ξεκίνημα της επόμενης προσφέρονται και για επανασυνδέσεις αλλά και νέες γνωριμίες.

Tip: Πιο ευνοημένοι του Μαρτίου από κάθε άποψη εσείς του δευτέρου δεκαημέρου.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου -20 Μαΐου)

Βρίσκεστε στο τέλος ενός δύσκολου μεταβατικού διαστήματος που ξεκίνησε στις 23 Μαρτίου 2020 καθώς ο Κρόνος με τον με την είσοδο του στον Υδροχόο άρχισε να σας επηρεάζει ποικιλοτρόπως. Από τότε μέχρι τώρα μπορούμε απλά να πούμε ότι… τα έχετε δει όλα. Σχέσεις και συνεργασίες δοκιμάστηκαν, επικίνδυνη ελιγμοί για να μην πέσει το… καράβι τη ζωή σας στα βράχια έγιναν και ο Μάρτης σας βρίσκει κατάκοπους και με πολλά ερωτηματικά. Τυπικά το δύσκολο αυτό διάστημα που ξεκίνησε τον Μάρτη του 2020 κλείνει στις 8 Μαρτίου και ακόμα και οι λίγες ημέρες που μεσολαβούν μέχρι αυτή την ημερομηνία δεν είναι για πολλά ξεθαρρέματα. Μάλιστα μεγαλύτερη προσοχή παντού θα πρέπει να δώσετε έως και τις 2 Μαρτίου -επικοινωνία, έντυπα, έγγραφα πάσης φύσεως, παιδιά, λογαριασμοί, ταξίδια, σπουδές, μετακομίσεις -που ο Ερμής κάθε άλλο παρά δείχνει την καλή του πλευρά. Αυτά αφορούν περισσότερο εσάς του τρίτου δεκαημέρου και λιγότερο τους υπόλοιπους του ζωδίου σας.

Tip: Συμβιβαστείτε με τα λιγότερα, φανείτε πιο συμβιβαστικοί και προσεκτικοί από Παρασκευή απόγευμα έως και Κυριακή.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου -21 Ιουνίου)

Είναι γεγονός ότι από την 21η Αυγούστου 2022 που ο Άρης πέρασες στο ζώδιό σας η ρευστότητα, οι εναλλαγές από το καυτό στο κρύο και το διαρκές κυνηγητό πραγμάτων και καταστάσεων δεν σας επέτρεπαν να ησυχάσετε. Η τελευταία ημέρα του Φλεβάρη και οι δύο πρώτες του Μάρτη μπορούν να αποδειχτούν εώς και…  θαυματουργές καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής θα βοηθήσει τον τρόπο σκέψης, τις διάφορες επιλογές σας σε εργασία, σπουδές, συμφωνίες, αγοραπωλησίες, υπογραφές συμβολαίων, ό,τι αφορά στο διαδίκτυο και όλα τα παράγωγα του. Κλείστε λοιπόν πάσης φύσεως εκκρεμότητες. Από τις 3 Μαρτίου και μετά προσοχή σε ότι λέτε, γράφετε και υπογράφεται, ταξίδια και μετακινήσεις. Η επερχόμενη πανσέληνος στις 7 Μαρτίου στην Παρθένο που σας άφορά αλλά και το πέρασμα του Κρόνου στους Ιχθύς θα βαρύνει περισσότερο το κλίμα, γι’ αυτό… των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.

Tip: Ασφαλώς και η Αφροδίτη -σχέσεις, συμπάθειες, οικονομικά- όπως και ο Δίας -η ευκαιρία, η προστασία έστω και μειωμένη – θα βρίσκονται στο πλευρό σας αλλά μη χάσετε μετρό και σύνεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου -22 Ιουλίου)

Λέγεται ότι το… γοργόν και χάριν έχει αλλά μετά τις 3 Μαρτίου δεν έχει μόνο χάρη αλλά και δημιουργικότητα και ωφέλιμα αποτελέσματα. Από αυτήν την ημερομηνία ο Ερμής -επικοινωνία και όλα τα μέσα της, συμφωνίες, προτάσεις, συμβόλαια, σπουδές, μετακομίσεις, ταξίδια, παιδιά, νέες γνωριμίες και πελατεία αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες- αρχίζει να σας επηρεάζει θετικά. Η Αφροδίτη και ο Δίας στο ζώδιο του Κριού ενισχύουν καριέρα, δημοφιλία και κοινωνική ζωή αλλά έως τα μέσα περίπου του Μάρτη δεν πρέπει να σας παρασύρουν. Μειωμένα έσοδα, αυξημένα έξοδα, το νου σας να μην υπάρξει κάποια χασούρα. Φαινομενικά μπορεί να δίνετε… ρεσιτάλ επίτυχίας στον έρωτα αλλά μην ανοίγεστε και πολλά ιδιαίτερα αν πρόκειται για μία σχετικά πρόσφατη γνωριμία. Θα έχετε μεγαλύτερο κέρδος τώρα αν ασχοληθείτε με τα πραγματικά θέματα και την ενίσχυση των επαγγελματικών σας.

Tip: Ασφαλώς και δεν λέμε όχι στον έρωτα και την αγάπη αλλάαν είσαστε γεννημένοι στις τέσσερις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας ο Πλούτωνας έως τις 23 Μαρτίου θα πει την τελευταία λέξη.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου -22 Αυγούστου)

Ήταν 23 Μαρτίου 2020 όταν ο Κρόνος -σκληρή προσπάθεια, ανάληψη ευθυνών, βάρη, περιορισμός για την εξυπηρέτηση ενός σκοπού -πήρε θέση στο απέναντί σας ζώδιο, τον Υδροχόο. Υπευθυνότητα αλλά και υποταγή στο καθήκον για να υπερετήσετε τον στόχο και μια ατέλειωτη σειρά από “ΠΡΕΠΕΙ” φτάσατε μέχρι εδώ πλούσιοι σε εμπειρία και μακάρι αυτή να τη διαχειριστείτε σωστά. Στις 8 Μαρτίου ο… δυνάστης αλλά και ο δάσκαλος Κρόνος παύει να σας επηρεάζει αρνητικά και έτσι δημιουργούνται δυο νέες προυποθέσεις. Η πρώτη λέει ακόμα και μέχρι αυτήν την ημερομηνία μην ξεθαρεύετε πολύ και η δεύτερη μετά από αυτήν θα κάνετε το σωστό… ταμείο για να δείτε πως συμφέρει να προχωρήσετε παρακάτω στα επαγγελματικά, στις οικονομικές και περιουσιακές υποθέσεις, στα αισθηματικά αλλά και κάποιες σημαντικές εκκρεμότητες που έχουν δημιουργηθεί. Η βοήθεια έστω και μειωμένη μέχρι τότε ειναι δεδομένη. Την εγγυώνται ο Δίας και η Αφροδίτη από τον Κριό.

Tip: Έως και τις 2 Μαρτίου που ο Ερμής είναι κόντρα σας πείτε λιγότερα, ακούστε περισσότερα και μην εκτίθεστε χωρίς λόγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου -22 Σεπτεμβρίου)

Ένα κουραστικό καθημερινό και συχνά εξαντλητικό πήγαινε έλα με εναλλαγές μεταξύ… Σαχάρας και Σιβηρίας βιώνετε ο καθένας σας με διαφορετικό τρόπο από την 21η Αυγούστου 2022 και μιετά. Ο ανατρεπτικός και καυγατζής που ταρράσσει την ηρεμία σας, Άρης από αυτή την ημερομηνία και μέχρι τώρα δεν έχει πάψει να σας… τσιγκλάει. Ανακατάξεις και αλλαγές στην εργασία; Νέα δεδομένα στην οικογένεια και τα αισθηματικά σας; Ο καθένας σας με τον καημό του. Αυτή η εβδομάδα και ιδιαίτερα η 28 Φεβρουαρίου και η μία και δύο Μαρτίου είναι πιο βατές ημέρες ενώ μπορεί να παίξουν και έναν προληπτικό ρόλο. Εξέτασε σχέσεις, συνεργασίες, προτάσεις, αγοραπωλησίες και κάθε έιδους συμβιβσμό που μπορεί να κλείσει αρνητικά κεφάλαια στα οικονομικά, τις αγοραπωλησίες αλλά και τον έρωτα. Η ερχόμενη εβδομάδα φέρνει μια Πανσέληνο στο ζώδιό σας και τον ζόρικο Κρόνο απέναντί σας.

Tip: Απότις 3 Μαρτίου και μετά έρχεται ο Ερμής -επικοινωνία και όλα ταμέσα της, συνενόηση, σπουδές, συμφωνίες, μετακομίσεις, ταξίδια κτλ.- απέναντί σας. Διόλου βολικό αυτό.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου -23 Οκτωβρίου)

Η τελευταία ημέρα του Φλεβάρη θα προσπαθήσει έστω και λίγο να σας αφήσει κάποιες καλές εντυπώσεις για το μήνα που φεύγει αλλά από την Τετάρτη 1 Μαρτίου έως και την Παρασκευή το απόγευμα μην αφήσετε τα πράγματα στη δουλειά, στο σπιτικό μας τα οικονομικά και στον έρωτα στον αυτόματο γιατί κάτι θα κολλήσει. Μάλιστα η προσοχή σας Θα χρειαστεί να επεκταθεί και στην σχέσεις με ανώτερους, νόμους και κανονισμούς. Ο Ερμής έως και τις 2 Μαρτίου είναι στο πλευρό σας πράγμα που οφελεί αν επιστρατεύσετε περισσότερο την λογική παντού και όχι τόσο το συναίσθημα τα αποτελέσματα της οποίας δράσης σας θα είναι καλύτερα. Ο Κρόνος έως τις 7 Μαρτίου θα συμβάλει θετικά στην σταθεροποίηση αυτήν που έχετε επιτύχει και αυτό αφορά περισσότερο εσάς των τελευταίων τεσσάρων ημερών του ζωδίου σας Που υπόγεια υποσκάπτει τις προσπάθειες ο Πλούτωνας.
Ο Άρης σταθερά σας τροφοδοτεί και πάλι με δύναμη αλλά και ένα διαβολεμένο σεξ απίλ.

Tip: Από την Παρασκευή το βραδάκι έως και την Κυριακή αποζημιώνονται κόποι και περνάτε καλά. Την

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου -21 Νοεμβρίου)

Να προετοιμάζεστε για το τελευταίο σοβαρό τρεις τελίτσες ευχέλαιο αλλά απαραίτητος και με ένα μπουκέτο τρεις τελίτσες απήγανο αναχείρας για να ξορκίσουμε το κακό. Λέγοντας κακό σαφώς και εννοώ με τον Κρόνο που από τις 23 Μαρτίου 2020 και μέχρι τώρα έκανε αγνώριστο τον χάρτη της ζωή σας. Εντάξει φεύγοντας από τον Υδροχόο στις 8 Μαρτίου και πηγαίνοντας στους ιχθείς μπορείς να το πεις και παρηγοριά. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι απέναντι σας στον ταύρο αφήνει τον Τρεις τελίτσες ανατροπέα ουρανό. Για το 2023 αυτός θα Χτυπήσει ανά διαστήματα άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά εσάς του δεύτερου και του τρίτου δεκαημέρου. Ο Μάρτης αρχίζει όμως λίγο λίγο να αναπτερώνεται το ηθικό σας από τις τρεις και μετά άλλα τα οποία θετικά θα αρχίσουν να φαίνονται από τις 9 Μαρτίου και μετά. Τι θα συμβεί από κει και ύστερα; Πρώτα θα μαζέψετε τα συντρίμια που έχουν δημιουργηθεί και μετά θα βάλετε πλώρη για καινούργια πράγματα με την πρόσφατη και πιο παλιά εμπειρεία που έχετε κατακτήσει.

Tip: Προσοχή στο τι λέτε, γράφετε και υπογράφεται έως και τις 2 Μαρτίου. Ο Ερμής μπερδεύει και συγχύζεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου -21 Δεκεμβρίου)

Ο Άρης απέναντι σας στους διδύμους από την 21η Αυγούστου 2022 και μέχρι τώρα σας έχει εξαντλήσει ποικιλοτρόπως. Αλλόκοτοι ρυθμοί εργασίας και ζωής γενικότερα, σπατάλη δυνάμεων, ρευστότητα και ένας κάποιος… τορπιλισμός σε αυτά που θα μπορούσαν να αποτελειώσουν την ηρεμία σας. Υπάρχουν τρεις ημέρες που μπορούν να συμβάλουν θετικά τόσο στο να κλείσετε πάσης φύσεως εκκρεμότητες αλλά  και να πείτε τον τελευταίο και πιο σωστό λόγο στην εργασία, τα οικονομικά, τις σχέσεις που έχουν διαταραχθεί και που δεν θέλετε να χάσετε αλλά και στον έρωτα. 28 Φεβρουαρίου μία και δύο Μαρτίου ο Ερμής θα σας προσφέρει τις καλές του υπηρεσίες πράγμα που δεν θα κάνει από τις 3 και μετά. Αγορά πωλήσεις,συμφωνίες, σπουδές, ταξίδια, όλα τώρα.

Tip: Επειδή η ερχόμενη εβδομάδα φέρνει μια ενοχλητική πανσέληνο και απέναντί σας και τον Κρόνο, Επιταχύνεται δράσεις και αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου -19 Ιανουαρίου)

Φαίνεται πως είσαστε γεννημένη για το καθήκον και η ευχαρίστηση σας ισορροπεί συνήθως από τη στιγμή που θα υπηρετήσετε. Ο Μάρτης στις τρεις πρώτες ημέρες του απαιτεί συναίνεση και συμβιβαστικό πνεύμα ιδιαίτερα σε σχέση με Με τα συγγενικά σας πρόσωπα και ακόμα το σπίτι, την διαμονή, χώρους, ακίνητα και περιουσιακά έξοδα και κάποια γκρίνια Αλλά από την άλλη και κάποιο κέρδος έστω και αν δεν θα το εισπράξετε αμέσως. Οι μακροπρόθεσμες βλέψεις εξάλλου σας πηγαίνουν γιατί κάτοικοι πιο ευνοϊκή φάση του 2023 μην ξεχνάτε ότι αρχίζει από μέσα περίπου του Μάη και μετά. Προς το παρόν στις 3 Μαρτίου ο Ερμής περνώντας στους ιχθείς οξύνει την σκέψη αλλά και την διαίσθηση σας και αυτός ο συνδυασμός μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε λάθη στον έρωτα αλλά και στα οικονομικά. Ευάλωτη τομείς έως τις 16 Μαρτίου αλλά όχι και μετά. Από την Παρασκευή το βραδάκι έως και την Κυριακή σε ένα ουδέτερο σκηνικό μάλλον θα νιώθετε πιο καλά.

Tip: Όσοι είστε γεννημένοι στις τέσσερις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας φανείτε πιο επιλεκτική με τους ανθρώπους που βάζετε στην ζωή σας. Ο Πλούτωνας δεν βοηθάει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου -18 Φεβρουαρίου)

Ο τρόπος σκέψης, οι κώδικες συμπεριφοράς, οι σχέσεις – επαγγελματικές, συγγενικές, φιλικές, ερωτικές – μάλλον δεν έχουν μείνει ιδιαίτερα ίδιες με αυτές που κυριαρχούσαν πριν τις 23 Μαρτίου 2020. Από αυτήν την ευνοϊκή – μπορεί και ουσιαστική – ημερομηνία τα γεγονότα και οι αλλαγές που συνέβησαν άλλαξαν σημαντικά την γεωγραφία της ψυχής αλλά και της ζωή σας. 20ής Μαρτίου 2020 ο Κρόνος άρχισε να αλλάζει σταδιακά τους κανόνες που ίσχυαν μέχρι τότε καθώς πέρασες στο ζώδιό σας. Τα τρεις τελίτσες τύμπανα της αναχώρησής από το ζώδιό σας θα χτυπήσουν πιο χαρούμενα κι αισιόδοξα στις 8 Μαρτίου καθώς θα περάσεις το ζώδιο των ιχθύων. Μη βιάζεστε όμως. Μέχρι και την τελευταία ημέρα του δεν έχει μπέσα. Θέλει προσοχή. Όχι βιασύνη στις σοβαρές αποφάσεις, υπομονή και ψυχραιμία. Όταν κάποιος βρίσκεται στην εντατική δεν πάει αμέσως ταξιδάκι αναψυχής. Πρώτα περνάει στην ανάρρωση. Βοήθεια σίγουρα υπάρχει έστω και την τελευταία στιγμή, ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Την προσφέρουν Δίας και Αφροδίτη από τον Κριό.

Tip: Προβλέπουμε, ψάχνουμε Συμβιβαστικές λύσεις που είναι αναγκαίο και δεν ρισκάρουμε έως τις 8 Μαρτίου και ιδιαίτερα την Παρασκευή το απόγευμα έως και την Κυριακή.

ΙΧΘΥΕΣ (29 Φεβρουαρίου -20 Μαρτίου )

Το κλείσιμο του Φλεβάρη και το πρώτο δεκαήμερο του Μάρτη θα σας φέρουν μπροστά σε νέες προκλήσεις και ιδιαίτερα σύνθετες αποφάσεις. Από την 20ή 1 Αυγούστου 2022 και μέχρι τώρα ζήσατε γεγονότα και καταστάσεις που με δυσκολία κρατήσατε κάποιες απαραίτητες ισορροπίες. Ακόμα και εκεί που η πρόθεση σας ήταν να βοηθήσετε μπορεί να βγήκατε και χρεωμένη, ηθικά και πρακτικά. Οι τρεις πρώτες μέρες του Μάρτη εμπεριέχουν αρκετά θετικά στοιχεία γι’ αυτό αυτά που θα παρατηρήσετε, θα συνειδητοποιήσετε και θα κατακτήσετε να γίνουν ο οδηγός σας κατά κάποιον τρόπο και για τα παρακάτω. Αυτά μπορεί να βοηθήσουν σε συνεργασίες και σχέσεις, οικονομικές υποθέσεις και το κλείσιμο κάποιον διαφόρων μέσω ενός συμβιβασμού. Να θυμάστε Ότι αναγκά και θεοί πείθονται. Η μαγική λέξη – Έννοια αυτής της εβδομάδας είναι η πρόληψη. Σταθεροποιήστε, βελτιώστε και ενισχύστε ότι δεν πάει καλά. Εργασία, σχέση, συμφέρον. Η πανσέληνος στις εφτά στην Παρθένο δοκιμάζει ποικιλοτρόπως.

Tip: Οι πρώτες πέντε ημέρες του Μάρτη μπορεί να είναι ρευστές αλλά από τις 8 και μετά με τον Κρόνο στο ζώδιό σας μπαίνετε σε πιο δύσκολο σταυροδρόμι.

Keywords
αστρολογικες προβλεψεις, βικυ, βικυ παγιατακη, ζωδια σημερα, επηρεάζει, διδυμοι, μαΐου, αρης, εκκρεμότητες, μετρο, ιουνίου, λεων, νέα, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, ομαδα διας, αλλαγη ωρας, επιλεκτικη χρεοκοπια, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, αλλαγη ωρας 2013, αποτελεσματα, ημερομήνια, ακινητα, αφροδιτη, δουλεια, εργασια, καριερα, κοντρα, αγαπη, αγορα, αγχος, απλα, βοηθεια, βρειτε, βρισκεται, γεγονοτα, γεγονος, γεωγραφια, γνωριμια, δασκαλος, διαστημα, δυναμη, δειτε, δειχνει, διαδικτυο, διδυμο, εγγραφα, ευκαιρια, υπαρχει, εκκρεμότητες, εβδομαδα, εννοια, εντυπα, εξυπηρετηση, εξοδα, επικοινωνια, επηρεάζει, ερμης, ερχεται, ζωη, ζωδιο, ζωης, υπηρεσιες, υπομονη, ηρεμια, ηθικο, κυνηγητο, κλιμα, κρονος, λαθη, λογο, μαη, μαΐου, μπορεις, ξεκινημα, ομαδα, οδηγος, οικογενεια, παιδια, πηγαινε, πλουτωνας, πλωρη, πωλησεις, ρεσιταλ, ρυθμοι, ρολο, σιγουρα, σειρα, σπιτι, ταξιδια, τυμπανα, των φρονιμων τα παιδια, φαινονται, φευγοντας, ψυχραιμια, ανηκει, ιδιαιτερα, ιουνίου, κωδικες, κυριακη, μεινει, μπροστα, ουδετερο, σωστο, θεματα, θεοι, θετικα, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα