Βίκυ Καγιά: Το φωτογραφικό άλμπουμ των οικογενειακών διακοπών της

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς πέρασαν οικογενειακά το Πάσχα δίπλα στη θάλασσα. Το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε μια απόδραση εκτός Αθηνών μαζί με τα παιδιά του και χάρηκε αυτές τις ημέρες μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Σύσσωμη η παρέα τίμησε τα ήθη και τα έθιμα της Ελλάδος, φτιάχνοντας κουλουράκια, βάφοντας κόκκινα αυγά και πηγαίνοντας στην Ανάσταση με τις

λαμπάδες, όπως αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά μέσα από τα social media. Όσον αφορά στη χθεσινή ημέρα, αυτή τους βρήκε στην ακροθαλασσιά να κάνουν ιππασία.

Η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορες φωτογραφίες από τις πασχαλινές διακοπές με την οικογένειά της, μεταξύ των οποίων είδαμε τη Μπιάνκα και τον Κάρολο – Ηλία να κάνουν ιππασία δίπλα στη θάλασσα και να ποζάρουν χαρούμενοι μαζί με τη μαμά τους.

Και μπορεί μπάνιο να μην έκαναν, μιας και η θερμοκρασία δεν επέτρεπε να χαρείς τις βουτιές στο νερό, ωστόσο απόλαυσαν αυτή τη βόλτα με τα άλογα και φυσικά τη συναναστροφή με τη φύση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

Η Βίκυ Καγιά μετά την επιβεβαίωση ότι αποχωρεί από το Star έπειτα από επτά χρόνια συνεργασίας και παρουσίασης επιτυχημένων projects, έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Η ίδια δε βιάζεται να κάνει το επόμενο βήμα και να κλείσει κάποια συνεργασία, μιας και θέλει να είναι απολύτως βέβαιη για την επιλογή της.

Προς το παρόν η παρουσιάστρια έχει κατά νου τα γυρίσματα του «Shopping Star», τα οποία θα ολοκληρωθούν αρχές Ιουνίου.

Διαβάστε ακόμα:

 Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Ερωτευμένοι στη Τζια! – Φωτογραφίες από τις πασχαλινές διακοπές τους

 Κωνσταντίνος Αργυρός: «Είναι δύσκολο για μια κοπέλα να είναι μαζί μου»

 Σία Κοσιώνη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με τις φόρμες της – Το μήνυμα για τη γιορτή της

Keywords
Τυχαία Θέματα