Όλγα Κεφαλογιάννη: Αγκαλιά με τις αδερφές της στις Σπέτσες – «Πρώτη φορά μετά από χρόνια»

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας αποφάσισαν να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα μακριά από την πρωτεύουσα και έτσι ταξίδεψαν σε ένα μέρος, με το οποίο ο γνωστός συνθέτης είναι συνδεδεμένος συναισθηματικά, μιας κι έχει ξεχωριστές αναμνήσεις από τα παιδικά χρόνια του. Ο λόγος για τις Σπέτσες.

Το γνωστό ζευγάρι και τα δίδυμα παιδιά του χάρηκαν αυτές τις άγιες ημέρες δίπλα στη θάλασσα, ξεκουράστηκαν και γέμισαν τις μπαταρίες τους, κάνοντας έτσι το πιο εποικοδομητικό διάλειμμα από την έντονη καθημερινότητα

στην Αθήνα.

Δεδομένου ότι η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει ένα απαιτητικό πρόγραμμα λόγω των επερχόμενων εκλογών, αυτές οι διακοπές ήταν η ιδανική ευκαιρία για να χαλαρώσει και να χαρεί τον σύζυγο και τα παιδιά της. Βέβαια, αυτά δεν ήταν τα μόνα αγαπημένα της πρόσωπα που βρέθηκαν στο νησί.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε τη χαρά να περάσει το Πάσχα με τις αδερφές της, στις οποίες έχει πολύ μεγάλη αδυναμία. Οι τρεις τους είναι ενωμένες σαν γροθιά και στηρίζουν η μία την άλλη σε κάθε εύκολη ή δύσκολη στιγμή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olga Kefalogianni (@olgakefalogianni)

Ανήμερα της ημέρας του Πάσχα, λοιπόν, η Όλγα Κεφαλογιάννη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τις αδερφές της, Χριστίνα και Δανάη Μαρία, δείχνοντάς μας την ομοιότητά τους.

«Χριστός Ανέστη! Πάσχα μαζί με τις αδελφές μου, Χριστίνα και Δανάη-Μαρία πρώτη φορά μετά από χρόνια», σημείωσε χαρακτηριστικά η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Διαβάστε ακόμα:

 Κωνσταντίνος Αργυρός: «Είναι δύσκολο για μια κοπέλα να είναι μαζί μου»

 Σία Κοσιώνη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με τις φόρμες της – Το μήνυμα για τη γιορτή της

«Με έταξε η μητέρα μου στην Τήνο όταν αρρώστησα, αυτό που έζησα δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

Keywords
Τυχαία Θέματα