Βασίλης Μπισμπίκης: Ανέβηκε στη σκηνή και χόρεψε ζεϊμπέκικο την ώρα που τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή -βίντεο

Το βράδυ του Σαββάτου (19/02), ο νέος κύκλος του «J2US» έκανε πρεμιέρα στον Alpha με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

Αμέσως μετά το τέλος του πρώτου live του φαντασμαγορικού show, η Δέσποινα Βανδή, η οποία βρίσκεται στην κριτική επιτροπή, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρου όπου εμφανίζεται μαζί με τις Μέλισσες.

Για ακόμη ένα βράδυ, ο σύντροφός της τραγουδίστριας, Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε στα πρώτα τραπέζια για να απολαύσει την εκλεκτή της καρδιάς του πάνω στη

σκηνή.

Μάλιστα, χτες ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ανέβηκε  στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου και χόρεψε μπροστά στην τραγουδίστρια ένα ζεϊμπέκικο, όταν εκείνη ερμήνευε το «Ένα τσιγάρο διαδρομή».

Αμέσως μετά, η Δέσποινα Βανδή έκατσε στα γόνατα του αγαπημένου της και του τραγούδησε κοιτώντας τον τρυφερά στα μάτια.

Σχετικά βίντεο από τη χτεσινή βραδιά ανέβηκαν στο TikTok.

@_natasaakr_ #vandi #mpismpikis ♬ πρωτότυπος ήχος – _natasaakr_

@greekhits_tv ΒΑΝΔΗ – ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ… #greekhitstv #μπεςφοργιου #greektiktok ♬ πρωτότυπος ήχος – Greek Hits Tv

Σε παλιότερη συνέντευξή της, η Δέσποινα Βανδή είχε δηλώσει για τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Ναι. Ήταν κάτι που υπήρχε. Ένας ηλεκτρισμός. Υπήρχε όλη αυτή η ζεστασιά στην ψυχή. Από το να κοιτάς τον άλλον μέχρι να επικοινωνείτε. Δεν καταλαβαίναμε ακριβώς τι συμβαίνει, αλλά νιώθαμε ότι κάτι συμβαίνει.

Εγώ δηλαδή δεν το ήξερα. Εκείνος, από την άλλη, έλεγε ότι ήταν σίγουρος. Εγώ σκεφτόμουν ότι μπορεί όσο τον γνώριζα καλύτερα να χανόταν ο ενθουσιασμός και ο θαυμασμός. Αλλά δεν συνέβη αυτό το πράγμα και αυτό που ένιωθα όλο και δυνάμωνε».

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Κορινθίου: «Η πρωινή ζώνη είναι hardcore, πέφτουν από πίσω πολλά χρήματα»

Τηλεθέαση: «Μάχη» στην prime time ζώνη του Σαββάτου -Ποιος βρέθηκε στην κορυφή;

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απάντησή της, όταν ρωτήθηκε για το φύλο του μωρού που περιμένει

Keywords
Τυχαία Θέματα