Ελευθερία Ελευθερίου: Χαμός μετά την συνάντησή της με τον Πρίαμο στο «Survivor All Star» -«Είσαι η ντροπή της Κύπρου»

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι μια από τις παίκτριες που θα εισβάλλουν απόψε στο «Survivor All Star».

Στο trailer που κυκλοφόρησε χτες για το καινούργιο επεισόδιο, βλέπουμε τον Μάριο Πρίαμο να υποδέχεται ενθουσιασμένος την γνωστή τραγουδίστρια στην παραλία των Κόκκινων, ωστόσο τα πράγματα ανάμεσά τους δε θα εξελιχθούν και τόσο καλά μετά τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στον πρώτο και την Καρολίνα Καλύβα.

«Γενικά με την

είσοδό μου, θέλοντας να κρατήσω κάποιες ισορροπίες, δεν ήθελα να φέρω προστριβές. Ο Μάριος έχει διαλύσει ότι είχαμε τα τελευταία πέντε χρόνια»,  ακούγεται να λέει αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

Θέση σε όλα αυτά πήρε και ο Σπύρος Μαρτίκας, κατηγορώντας τον συμπαίκτη του ότι έχει εκθέσει δυο γυναίκες. Τα όσα είπε ο φαρμακοποιός έκαναν έξαλλο τον Μάριο Πρίαμο, οποίος του είπε πως δεν έχει καμία δουλειά να ανακατεύεται στο συγκεκριμένο θέμα.

Η στάση του Μάριου Πρίαμου πείραξε την Ελευθερία Ελευθερίου και ενοχλημένη αρχίζει φωνάζει: «Περίμενε ρε Μάριε, μιλάω ρε γα@@@ο. Σκάσε λίγο. Γούσταρες μαζί μου και μετά βρήκες την Καρολίνα και γούσταρες και την Καρολίνα. Είσαι απαράδεκτος. Πραγματικά, είσαι η ντροπή της Κύπρου. Είσαι απαράδεκτος, Μάριε, ναι».

«Δεν έρχομαι εδώ να το παίξω θύμα αλλά δε θα γίνω και ο θύτης στην τελική», λέει σε άλλο σημείο η Ελευθερία Ελευθερίου.

Εκτός από την Ελευθερία Ελευθερίου, στο «Survivor All Star» θα εισβάλλουν απόψε και οι: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Χριστίνα Κεφαλά, Νικόλας Αγόρου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και Τζο Μαριδάκη.

Διαβάστε επίσης:

Αντίνοος Αλμπάνης: «Νιώθω βαθύτατο οίκτο για τον εαυτό μου»

Βαλέρια Κουρούπη: Μιλάει για τη διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της και ξεσπά -«Θέλουμε πάντα να τα κριτικάρουμε όλα»

Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν θεωρώ κίνηση συμφιλίωσης το ότι πήγε η Μενεγάκη στο σπίτι του Ουγγαρέζου»

Keywords
Τυχαία Θέματα