Τζώρτζης Μονογυιός: Ξέσπασε σε κλάματα η Γωγώ Γαρυφάλλου μετά τον θάνατο του

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση του τραγικού θανάτου του Τζώρτζη Μονογυιού μετά από τροχαίο δυστύχημα με Ferrari.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε αγοράσει το πολυτελές αυτοκίνητο λίγες ώρες πριν, το πρωί της Πέμπτης 13/1. Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται από τις Αρχές, μιας και υπήρχαν αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή από το συγκεκριμένο σημείο.

Πληροφορίες θέλουν τον

Τζώρτζη Μονογυιό να εκτοξεύεται από το παράθυρο του οδηγού μετά τη σφοδρή πρόσκρουση της Ferrari. Στο αυτοκίνητο βρισκόταν και η 35χρονη αγαπημένη του, η οποία κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το αυτοκίνητο και τώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Νίκαιας.

Η Γωγώ Γαρυφάλλου, πρώην συμπαίκτρια του Τζώρτζη Μονογυιού στο The Wall, θέλησε να αποχαιρετήσει τον άτυχο άνδρα μέσω τον social media.

Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, στο οποίο του λέει “αντίο” με δάκρυα στα μάτια.

«Ήταν γίγαντας με καρδιά μικρού παιδιού. Συλλυπητήρια στην οικογένεια, να ζήσουν να τον θυμούνται. Δε θα ξεχάσω ποτέ τα όσα ζήσαμε Τζώρτζη μου. Αγόρι μου, παλληκάρι μου γλυκό, καλό παράδεισο. Δε θα σε ξεχάσω ποτέ. Τζωρτζίνο μου, έτσι σε φώναζα ψυχούλα μου», ανέφερε συγκινημένη.

Λίγο αργότερα, η Γιωγώ Γαρυφάλλου ξέσπασε σε λυγμούς στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μιλώντας για τον Τζώρτζη Μονογυιό.

«Μετά το The Wall είχαμε επικοινωνία όλοι οι παίκτες, και στο γάμο του Ανδρέα (σ.σ. Μικρούτσικου) είχαμε πάει. Τα τελευταία χρόνια τον είχα χάσει γιατί δεν είχε και social media. Θέλω να πω κουράγιο στην οικογένεια. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του», είπε αρχικά με δάκρυα στα μάτια.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «επειδή έχω γίνει και μαμά, αγχώνομαι για όλα τα παιδιά. Η φυσιολογική ροή ζωής ενός ανθρώπου είναι να χάνει πρώτα τους γονείς του. Όταν ακούς για έναν νέο άνθρωπο, είτε τον ξέρεις είτε όχι, είναι πάρα πολύ λυπηρό. Επειδή έχουμε χάσει κι εμείς δύο μικρά παιδιά από τη θεία μου, καταλαβαίνω ακριβώς τι περνάει αυτή η μάνα».

Διαβάστε ακόμα:

Βαλάντης: Αυτή είναι η κατά 14 χρόνια μικρότερη γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά

Αποκάλυψη από τον Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Νομίζω ότι υπήρχε κάτι από τον Βαλάντη προς τη Μυριέλλα»

Τζώρτζης Μονογυιός: Το τελευταίο τηλεφώνημα πριν το φρικτό δυστύχημα με τη Ferrari

Keywords
Τυχαία Θέματα