Τζώρτζης Μονογυιός: Το τελευταίο τηλεφώνημα πριν το φρικτό δυστύχημα με τη Ferrari

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση του τραγικού θανάτου του Τζώρτζη Μονογυιού μετά από τροχαίο δυστύχημα με Ferrari. Ο 45χρονος επιχειρηματίας και αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού άφησε την τελευταία πνοή του στην άσφαλτο.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε αγοράσει το πολυτελές αυτοκίνητο λίγες ώρες πριν και συγκεκριμένα το πρωί της Πέμπτης 13/1. Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται από τις Αρχές, μιας και υπήρχαν αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν ή περνούσαν εκείνη

τη στιγμή από το συγκεκριμένο σημείο.

Πληροφορίες θέλουν τον Τζώρτζη Μονογυιό να εκτοξεύεται από το παράθυρο του οδηγού μετά τη σφοδρή πρόσκρουση της Ferrari. Στο αυτοκίνητο βρισκόταν και η 35χρονη αγαπημένη του, η οποία κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το αυτοκίνητο και τώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Νίκαιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, λίγο πριν από το δυστύχημα, ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε επικοινωνήσει με φίλο του και είχε αναφερθεί στο ολοκαίνουργιο αυτοκίνητό του. «Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο», είπε χαρακτηριστικά ο Τζώρτζης Μοναγυιός λίγο πριν αφήσει την τελευταία πνοή του.

Διαβάστε ακόμα:

 Αποκάλυψη από τον Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Νομίζω ότι υπήρχε κάτι από τον Βαλάντη προς τη Μυριέλλα»

 Βαλάντης: Αυτή είναι η κατά 14 χρόνια μικρότερη γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά

 Πέτρος Φιλιππίδης: Γνωστός ηθοποιός αρνήθηκε να απαντήσει για εκείνον -«Δεν μιλώ γι’ αυτό το θέμα… Σας ευχαριστώ, γεια σας!»

Keywords
Τυχαία Θέματα