Τριαντάφυλλος: Ξεκαθαρίζει για τη Ναταλί Κάκκαβα -«Δεν υπάρχει κάποιος εκνευρισμός από το Open μετά τις δηλώσεις που έκανα»

Ο Τριαντάφυλλος πριν από λίγα εικοσιτετράωρα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και -μεταξύ άλλων- απάντησε σχετικά για τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Ναταλί Κάκκαβα να βρίσκεται στο πλευρό του στην εκπομπή που φημολογείται ότι θα παρουσιάσει στο Open με την παρέα του «Καλοκαίρι yes».

«Δόξα τω Θεό το Open είναι πολύ ευχαριστημένο μαζί μας, μας στήριξε πάρα πολύ. Μας είπαν ότι κάναμε τη μεγαλύτερη έκπληξη και δεν το περίμεναν. Δεν ξέρω αν θα έρθει η Ναταλί Κάκκαβα ή ο Αλέξης Παππάς… Εγώ είμαι άνθρωπος που δουλεύω

σαν τρελός, από εκεί και πέρα είναι πολύ δύσκολο για μένα γιατί ξέρω ότι θα έχω πολλή δουλειά», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Σε ερώτηση για το αν η Ναταλί Κάκκαβα έρθει ως κεντρική παρουσιάστρια στη εν λόγω εκπομπή, ο τραγουδιστής σημείωσε: «Δεν ξέρω, εμείς είμαστε μία παρέα. Δεν υπάρχει κεντρικός, δεξής μπακ και σέντερ φορ. Είμαστε μια παρέα και αυτό πρέπει να καταλάβουν. Όποιος θέλει να έρθει στην παρέα μας καλώς να έρθει. Όποιος θέλει να το παίξει star, high society να κάτσει σπίτι».

Ο Τριαντάφυλλος απαντά σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε για τη Ναταλί Κάκκαβα

Μετά τις αιχμές που άφησε, τραγουδιστής έκανε εκ νέου δηλώσεις σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Ναταλί Κάκκαβα.

«Γενικά είμαστε μια παρέα που είμαστε και οι τέσσερις τελείως άβγαλτοι σε αυτή τη δουλειά και όποιος θέλει να έρθει στην παρέα μας καλοδεχούμενος, αλλά όποιος θέλει να το παίξει σε εμάς καλύτερα να μην έρθει, αυτό εννοούσα και σε προηγούμενες δηλώσεις μου», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

«Δεν υπάρχει πρόβλημα να έρθει η Ναταλί, είναι και φίλη μου. Δεν είχα πει κάτι για την συγκεκριμένη. Δεν υπάρχει κάποιος εκνευρισμός από το κανάλι μετά τις δηλώσεις που έκανα για την Κάκκαβα», κατέληξε ο γνωστός τραγουδιστής.

Διαβάστε επίσης: 

Ευγενία Δημητροπούλου: Συγκινεί για την υιοθεσία της κόρης της -«Την είδα σε φωτογραφία 11 μηνών, ένιωσα ότι είναι το παιδί μου»

Πρεμιέρα για τη Δανάη Μπάρκα! «Ερχόμαστε από ένα δύσκολο καλοκαίρι»

Josephine: Η σπάνια αναφορά στη σχέση της με τον Νίνο

Keywords
Τυχαία Θέματα