Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Το προσκλητήριο της βάπτισης του γιου τους

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι βαπτίζουν τον γιο τους! Η ραδιοφωνική παραγωγός και ο τραγουδιστής έχουν προγραμματίσει τη βάπτιση του μικρού Αλέξανδρου – όπως πρόκειται να ονομαστεί – μέσα στον Σεπτέμβριο και, μάλιστα, λίγες ημέρες μετά τη γέννησή του.

Σύμφωνα με το «Happy Day», η βάπτιση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό. Οι γονείς του μικρού έχουν θέσει, μάλιστα, και dress code στη βάπτιση, το οποίο θα έχει θέμα Σαφάρι, όπως και το προσκλητήριο.

Η πρωινή εκπομπή του ALPHA

παρουσίασε το προσκλητήριο της βάπτισης του μικρού Αλέξανδρου. Να θυμίσουμε πως η Λάουρα Νάργες έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της με τον Χρήστο Σαντικάι στις 21 Σεπτεμβρίου του 2022, συνεπώς ο Αλέξανδρος θα βαπτιστεί, αφού γιορτάσει τα πρώτα γενέθλιά του.

«Η Λάουρα πήγε στη Γερμανία το καλοκαίρι μαζί με το μωρό. Ήταν πολύ δύσκολο αλλά ξέραμε εξαρχής ότι θα τα έχουμε αυτά γιατί είναι η δουλειά μας τέτοια. Είμαι πολύ τυχερός που έχω αυτή τη γυναίκα δίπλα μου.

Είναι πολύ όμορφη μητέρα, πολύ όμορφη γυναίκα μα πάνω απ’ όλα πολύ καλός άνθρωπος. Το μωρό θα το βγάλουμε Αλέξανδρο, μας άρεσε το όνομα», δήλωσε ο Χρήστος Σαντικάι στην Ευάννα Ζουμπούρογλου και στο «Happy Day».

Διαβάστε ακόμα:

 Πρεμιέρα για τη Δανάη Μπάρκα! «Ερχόμαστε από ένα δύσκολο καλοκαίρι»

 Josephine: Η σπάνια αναφορά στη σχέση της με τον Νίνο

Ελεονώρα Μελέτη για την τηλεθέαση: «Είναι τοξικό αυτό που συμβαίνει, κάνει κακό στην υγεία μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα