Το βούρτσισμα των δοντιών δεν είναι αγγαρεία… είναι περιποίηση!

Για την περιποίηση του προσώπου σου έχουμε μιλήσει πάρα πολλές φορές. Το δέρμα της κάθε μίας είναι ξεχωριστό και δεν ταιριάζουν όλα τα προϊόντα σε όλες μας. Το ίδιο ισχύει και για τα δόντια και το στόμα μας! Για την στοματική υγιεινή λοιπόν, δεν έχουμε μιλήσει αρκετά και έχουμε τόσα να πούμε! Οι ανάγκες διαφέρουν ανάλογα με την περίσταση, την περίπτωση και την περίοδο που διανύεις συνεπώς δεν μπορούμε όλοι να χρησιμοποιούμε την ίδια οδοντόκρεμα. Λογικό δεν είναι; Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν ομοιοπαθητική και δεν μπορούν τις οδοντόκρεμες με μέντα! Μια γυναίκα στην εγκυμοσύνη έχει αυξημένες ανάγκες!

Ένας διαβητικός θέλει ιδιαίτερη προσοχή κοκ. Πως θα διαλέξεις λοιπόν αυτή που είναι η κατάλληλη για εσένα ή για τα αγαπημένα σου πρόσωπα; Διάβασε παρακάτω και θα τα μάθεις όλα…

Η αγαπημένη μας InterMed, όπως φροντίζει να προσφέρει το καλύτερο στο δέρμα, το πρόσωπο, το σώμα και τα παιδάκια μας, έτσι φροντίζει ξεχωριστά για την στοματική υγιεινή του κάθε ενός από εμάς. Δημιουργώντας την ολοκληρωμένη σειρά περιποίηση δοντιών Luxurious Dental έρχεται να καλύψει όλες τις ανάγκες μας, από τις πιο απλές ως τις πιο εξειδικευμένες, αποτελεσματικά και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη στην επιστήμη. Όποια λοιπόν και αν είναι η ανάγκη σου θα βρεις την οδοντόκρεμα που ανταποκρίνεται σε αυτές και θα ανάγεις την φροντίδα των δοντιών σου από αγγαρεία, σε περιποίηση. Δες τις περιλαμβάνει η σειρά…

Luxurious Homeopathy Dental Care
H Luxurious Homeopathy Dental Care είναι μια οδοντόκρεμα ειδικά μελετημένη και διαμορφωμένη ώστε να καλύπτει τις ανάγκες ανθρώπων που κάνουν ομοιοπαθητική. Ενισχύει φυσικά την αντιμικροβιακή άμυνα της στοματικής κοιλότητας και προστατεύει από τερηδόνα, πλάκα και ουλίτιδα ενώ καταπολεμά και την κακοσμία. Πως τα καταφέρνει; Είναι εμπλουτισμένη με ειδικά εκχυλίσματα βοτάνων που έχουν επουλωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, οι οποίες συμβάλουν στην μείωση της αιμορραγίας των ούλων

Luxurious Pregnancy Dental Care
H Luxurious Pregnancy Dental Care είναι μια οδοντόκρεμα ειδικά για τις γυναίκες που διανύουν την ομορφότερη περίοδο της ζωής τους, την εγκυμοσύνη, αλλά και για μανούλες που θηλάζουν. Αντιμετωπίζει την ουλίτιδα που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, καταπολεμά τη μικροβιακή πλάκα, προλαμβάνει την τερηδόνα, δυναμώνει την αδαμάντινη, απομακρύνει απαλά επιφανειακές δυσχρωμίες και χαρίζει δροσερή αναπνοή. Όλα όσα χρειάζεται δηλαδή μια γυναίκα για να προστατεύσει τα δόντια και τα ούλα της βρίσκονται κλεισμένα σε μια… Luxurious οδοντόκρεμα!

Luxurious Diabetics Dental Care
H Luxurious Diabetics Dental Care είναι μια οδοντόκρεμα για καθημερινή χρήση με ασβέστιο και φθόριο, ειδικά διαμορφωμένη για ασθενείς που πάσχουν από διαβήτη και έχουν ιδιαίτερες ανάγκες. Επαναφέρει την υγρασία τον στοματικό βλεννογόνο και ανακουφίζει από ερεθισμούς. Eνισχύει την αντιμικροβιακή άμυνα της στοματικής κοιλότητας και είναι εμπλουτισμένη με ειδικά εκχυλίσματα βοτάνων με αντιφλεγμονώδεις, επουλωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Εννοείται, μαζί με όλα αυτά καταπολεμά και την κακοσμία του στόματος. Έχει λοιπόν την προστασία, την πρακτικότητα και όλη την ασφάλεια που χρειάζεσαι για να χαμογελάς άφοβα ό, τι και αν συμβαίνει!

Luxurious Sensitive Dental Care
H Luxurious Sensitive Dental Care είναι μια φθοριούχος οδοντόκρεμα για την οδοντική υπερευαισθησία. Είναι με λίγα λόγια ιδανική για όσους δεν μπορούν να απολαύσουν το παγωτό τους χωρίς πόνο ή φοβούνται να πιούν μια γουλιά καυτού καφέ! Πως τους βοηθά; Περιέχει παράγοντες απευαισθητοποίησης των δοντιών και προσφέρει άμεση ανακούφιση από τον πόνο και την ευαισθησία στο ζεστό και το κρύο. Παράλληλα, ενδυναμώνει την αδαμαντίνη και προστατεύει τα δόντια από τις επιθέσεις των οξέων και τον τερηδονισμό και φυσικά χαρίζει δροσερή αναπνοή που διαρκεί. Από τα πρώτα κιόλας βουρτσίσματα, η ευαισθησία μειώνεται και το παγωτό γίνεται και πάλι απόλαυση!

Luxurious Whitening Dental Care
H Luxurious Whitening Dental Care είναι μια οδοντόκρεμα για καθημερινή χρήση με τους πλέον ασφαλείς λευκαντικούς παράγοντες. Είναι ιδανική για όσους θέλουν να επαναφέρουν (ή και να προστατεύσουν) το λευκό χρώμα στα δόντια τους από όποια αιτία και αν έχει προέλθει η δυσχρωμία. Λευκαίνει τα δόντια απομακρύνοντας αποτελεσματικά τις επιφανειακές δυσχρωμίες, δυναμώνει την αδαμαντίνη, προλαμβάνει τον τερηδονισμό και αφήνει αίσθημα φρεσκάδας στο στόμα. Αποκτάς δηλαδή το πιο λαμπερό χαμόγελο, τα πιο υγιή δόντια και ούλα και λες αντίο στις δυσοσμίες… Τέλεια!

Όπως αντιλαμβάνεσαι, η Luxurious Dental γκάμα καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών που μπορεί να έχει η κάθε μία και ο κάθε ένας από εμάς και… αν αναρωτιέσαι τι γίνεται με εσένα που απλά θες δροσερή αναπνοή και υγιή δόντια και ούλα έχουμε απάντηση…

Luxurious Family Dental Care
Η Luxurious Family Dental Care είναι μια οδοντόκρεμα καθημερινής χρήσης με φθόριο και ασβέστιο,, ιδανική για όλη την οικογένεια! Καταπολεμά την πλάκα, την τερηδόνα και την ουλίτιδα, χαρίζει δροσερή αναπνοή και… χαμόγελα κάθε μέρα!
Αναζήτησε ολόκληρη την σειρά luxurious Dental Care της InterMed σε επιλεγμένα super market και καταστήματα καλλυντικών και κάνε την αγγαρεία περιποίηση… το οφείλεις στο χαμόγελό σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα