Στέλιος Χανταμπάκης: Η φωτογραφία και το μήνυμά του μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Όλγας Πηλιάκη από το Nomads

Το trailer για το αποψινό επεισόδιο του Nomads μας ξάφνιασε καθώς αποκαλύπτει την οικειοθελή αποχώρηση της Όλγας Πηλιάκη. Η γνωστή αθλήτρια λίγη ώρα μετά την προβολή του έστειλε το δικό της μήνυμα ανεβάζοντας μια φωτογραφία στο instagram. Μεταξύ άλλων είπε δημόσια ευχαριστώ στον σύζυγό της Στέλιο Χανταμπάκη.

Ο γνωστός παρουσιαστής και πρώην παίκτης του Survivor δημοσίευσε για πρώτη φορά – από την ημέρα που η Όλγα ταξίδεψε

στις Φιλιππίνες – μια φωτογραφία της και έγραψε στη λεζάντα: «Όπως θα παρατηρήσατε δεν έχω ανεβάσει ποτέ κάτι για την Ολγα και τη συμμετοχή της στο παιχνίδι… Ο λόγος είναι για να μην επηρεάσω κανέναν σας ούτε θετικά αλλά ούτε και αρνητικά στην εκτίμηση σας για την ίδια. Τώρα που τελείωσε το ταξίδι της, Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας ως προς την Όλγα και τα παιδιά μας! Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ! Όλγα Πηλιάκη είμαι υπερήφανος για εσένα… από τη πρώτη στιγμή…».

H ομάδα στο Πρω1νό σχολίασε το τρυφερό στιγμιότυπο.

Δείτε τη φωτογραφία και το βίντεο:

Όπως θα παρατηρήσατε δεν έχω ανεβάσει ποτέ κάτι για την Ολγα και τη συμμετοχή της στο παιχνίδι.. ο λόγος είναι για να μην επηρεάσω κανέναν σας ούτε θετικά αλλά ούτε και αρνητικά στην εκτίμηση σας για την ίδια. Τώρα που τελείωσε το ταξίδι της, Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας ως προς την Ολγα και τα παιδιά μας! Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ! “Όλγα Πηλιάκη είμαι υπερήφανος για εσένα… από τη πρώτη στιγμή…..” #olgapiliaki #❤️#axia #tattoo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) στις Νοέ 9, 2017, 2:59μμ PST

Keywords
Τυχαία Θέματα