Το νέο, «πράσινο» πολυκατάστημα φέρνει στην πόρτα σου τα ωραιότερα πράγματα για σένα, το παιδί, το σκύλο και το σπίτι!

Ανακαλύψαμε ένα νέο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα το www.dendron.gr. Τόσο πολύ ενθουσιαστήκαμε που θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σας!

Βρίσκετε τα πάντα – προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας για εσάς, τα παιδιά σας, τα κατοικίδιά σας, το σπίτι σας.

Το πιο σπουδαίο όμως είναι ότι όλα τα προϊόντα της Dendron εντάσσονται στη φιλοσοφία της «πράσινης» κατανάλωσης και διαβίωσης, είναι cruelty free – που σημαίνει ότι δεν δοκιμάζονται σε ζωάκια, είναι βιολογικά και vegan

και είναι ethically sourced που σημαίνει ότι παράγονται σε συνθήκες δίκαιης αμοιβής και ηθικής εργασίας.

Άρα ψωνίζετε γνωρίζοντας ότι προστατεύετε τη φύση και τα ζώα!

Εξαιρετικά είναι όλα τα καλλυντικά της Dendron που δοκιμάσαμε. Serum ματιών με αγγούρι και έλαια από αλόη, σπόρους jojoba, αβοκάντο, αμύγδαλο και εκχύλισμα αγγουριού της εταιρείας Apeiranthos (€12.50), ή μήπως έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς για το πρόσωπο – το έλαιο υπερτροφή για την επιδερμίδα – της ίδιας εταιρείας (€25.98); Όλα τα προϊόντα παράγονται με φυσικά συστατικά, χωρίς συνθετικά χρώματα, αρώματα, παραβένες και παράγωγα πετρελαίου, σε συσκευασίες από γυαλί ή κομποστοποιημένο χαρτί.

Δείτε όλα τα προϊόντα Apeiranthos εδώ 

Μοναδική και η εταιρεία Upcircle με την καινοτόμα ιδέα επαναχρησιμοποίησης φυσικών υλικών όπως κόκκων καφέ, φύλλων τσαγιού και χαμομηλιού, κουκουτσιών ελιάς και χουρμάδων.

Έτσι φτιάχνει για παράδειγμα τον πολυβραβευμένο ενυδατικό ορό προσώπου από επαναχρησιμοποιημένο απόσταγμα καφέ με έλαιο jojoba, ιπποφαές και τριαντάφυλλο, πλούσιο σε βιταμίνη C, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά έλαια καφέ και αγριοτριανταφυλλιάς (€16.98).

Δείτε όλα τα προϊόντα Upcircle εδώ

Η Dendron όμως δεν σταματάει εκεί. Είπαμε, είναι πολυκατάστημα. Θα βρείτε μια απίστευτη συλλογή ειδών για την κουζίνα και τη μαγειρική: κατσαρόλες μη τοξικές, χωρίς PFOA, με επιστρώσεις τιτανίου, αντικολλητικά τηγάνια σε εξαιρετικές τιμές αλλά και μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ, εργαλείων, αποθηκευτικών λύσεων και μικροσυσκευών για την κουζίνα.

Δείτε όλα τα προϊόντα μαγειρικής εδώ 

Ενθουσιαστήκαμε και με τα πιάτα και τα ποτήρια και τα μαχαιροπήρουνα της Dendron.

Δείτε όλα τα σερβίτσια εδώ

Η εταιρεία ανανεώνει επίσης συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων για παιδιά και μωρά – παιχνίδια γνώσης, χειροτεχνίες, ξύλινα παιχνίδια για τους πιο μικρούς μας αγαπημένους, αλλά και μια μοναδική γκάμα από αξεσουάρ για μωρά (πιπίλες, είδη φαγητού, σαλιάρες κ.α) της γνωστής εταιρείας Mushie.

Δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις!

Δείτε όλα τα προϊόντα Mushie εδώ 

Και για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο: Διακοσμητικά και μικροέπιπλα σε μοναδικά σχέδια και τιμές. Δείτε εδώ και πάρτε ιδέες!

Για πληροφορίες και περισσότερα από 3,000 προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο δείτε εδώ: www.dendron.gr.

Σύντομα και με ένα νέο, «πράσινο» κατάστημα στην Καλαμάτα.

Μια ματιά ακόμα:

5+1 αντικείμενα που δεν θα πρέπει να βρίσκονται στο μπάνιο σου!

Με αυτό το υλικό θα κάνεις πιο υγιεινό και light το γλυκό σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα