Ρόι Κάρολ: Συγκλονίζει ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού – «Είχα βαριά κατάθλιψη, έγινα αλκοολικός»

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προέβη ο 45χρονος πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρόι Κάρολ (Roy Carroll), αποκαλύπτοντας τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο ενώ σχετικά με το αλκοόλ ανέφερε ότι έπινε προκειμένου να απαλύνει τον πόνο με αποτέλεσμα να γίνει αλκοολικός.

«Το ποτό δεν μου προσέφερε τίποτα καλό, με έβαλε σε λάθος δρόμο. Απλά ανακούφιζε τον πόνο στιγμιαία αλλά η κατάθλιψη παρέμενε και μετά το ποτό. Και ήταν πολύ

τρομακτικό το πόσο κοντά στον θάνατο ήμουν. Αν συνέχιζα να πίσω το πιο πιθανόν είναι να κατέληγα νεκρός», εξομολογήθηκε ο Ρόι Κάρολ.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Για μένα δεν μπορείς να ξεχάσεις, οπότε η συμβουλή μου είναι σε όποιον ποδοσφαιριστή έρχεται να μου μιλήσει είναι να είναι ανοιχτός για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Έχουμε πολλούς ειδικούς που μπορούν να μιλήσουν και να βοηθήσουν. Πρόκειται για μια ιδιωτική συζήτηση».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην έρευνα που έγινε από την Ένωση των ποδοσφαιριστών Αγγλίας, το 5% των ποδοσφαιριστών έχει σκεφτεί να αυτοκτονήσει, το 10% έχει δεχτεί απειλές κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Το 12% αισθάνθηκε υποχρεωμένο να εμβολιαστεί κατά τη διάρκεια του κορονοϊού ενώ το 20% έχει βιώσει άγχος.

Διαβάστε ακόμα:

 Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Πιστεύω στη δεύτερη ευκαιρία με τον πρώην σύζυγό μου, Γιάννη»

 Ραμόνα Βλαντή για Βίκυ Καγιά: «Μην ακούσω ξανά ότι είναι fashion expert, δεν έχει ιδέα…»

Γλυκά Νερά: Μόνιμα στις Φιλιππίνες οι γονείς της Καρολάιν, μαζί με την μικρή Λυδία

Keywords
Τυχαία Θέματα