Το γλωσσάρι της αποτρίχωσης με κερί…

Αν δεν έχεις ήδη κάνει λέϊζερ αποτρίχωση με κερί είναι σωτήρια τώρα το καλοκαίρι! Μπορεί να σε απαλλάξει από την τριχοφυία μέχρι και ένα μήνα πράγμα που σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί να πάρεις μαζί σου ξυραφάκι στις διακοπές. Αν όμως είσαι αρχάρια, ξέρεις τι θα ζητήσεις και τι θα λάβεις; Εμείς είμαστε εδώ! Παρακάτω θα βρεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις…

Τα είδη
Πρώτα από όλα πρέπει να ξέρεις τα είδη του κεριού και σε αυτά περιλαμβάνεται η χαλάουα που δεν είναι κερί αλλά είναι ίδια μέθοδος. Έχουμε και λέμε…

Χαλάουα:

Φτιάχνεται με νερό, ζάχαρη και λεμόνι. Είναι 100% φυσικό προϊόν και άρα πολύ φιλικό προς το δέρμα. Εφαρμόζεται με το χέρι κι έτσι φτάνει σε όλα τα δύσκολα σημεία.
Κρύο κερί: Είναι ένα κερί που εφαρμόζεται στο δέρμα και σκληραίνει ελαφρώς πριν τραβηχτεί. Είναι ιδανικό αν έχεις πολύ χοντρές και άγριες τρίχες.
Κερί σε ταινίες: Εφαρμόζεται μαζί με ταινίες και καλύπτει μεγάλες επιφάνειες πράγμα που είναι τέλειο αν απλά θέλεις να τελειώνει το μαρτύριο.

Τι θα ζητήσεις
Όταν μιλάμε για το μπικίνι σου ξέρεις πως έχεις επιλογές… για να ζητήσεις αυτό που πραγματικά θες, έχουμε παρακάτω τις πιο δημοφιλείς!

Απλό μπικίνι: Είναι η αποτρίχωση που γίνεται μόνο στην γραμμή του μπικίνι σου και θα σε αφήσει με ένα… εχμ, τριγωνικό σχέδιο εκεί κάτω.

Φυσικό Brazilian: Είναι η αποτρίχωση που θα αφαιρέσει τα πάντα από παντού (ΠΑΝΤΟΥ) εκτός από το πάνω μέρος και θα σε αφήσει με ένα 70’s vibe εκεί κάτω.

Brazilian: Είναι η αποτρίχωση που δεν πρόκειται να αφήσει ούτε δείγμα… βλάστησης εκεί κάτω…

Σχέδια: Είναι η αποτρίχωση για τις τολμηρές. Μοιάζει με το φυσικό brazilian αλλά with a twist. Μπορείς να ζητήσεις καρδούλες, τριγωνάκια ή μόνο μια λωρίδα…

Αυτά πρέπει να ξέρεις αλλά και να θυμάσαι κάτι ακόμα! Μπορεί να πονάει αλλά θα σε αποζημιώσει το αποτέλεσμα για ένα μήνα… ΕΝΑ ΜΗΝΑ!

Διάβασε ακόμα:

Τα 10 πιο ροδαλά lip balm που θα αντικαταστήσουν το κραγιόν σου!

Πόσο συχνά μπορούμε να κάνουμε απολέπιση;

Τα #AztecNails δεν είναι ακόμα trend…

The post Το γλωσσάρι της αποτρίχωσης με κερί… appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα