Προβλέψεις Πέμπτη 8 Ιουνίου

Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η ημέρα προσφέρεται για τα τακτοποιήσεις οικογενειακά θέματα, αλλά και για να ασχοληθείς με ότι αφορά και πρακτικά στο σπίτι σου: από το να αποφασίσεις αλλαγές στη διακόσμηση, μέχρι να κάνεις αλλαγές και αναδιαμόρφωση στο χώρο σου. Έχεις ανάγκη να ομορφύνεις το χώρο όπου κινείσαι γιατί αυτό σου φτιάχνει τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Θέλεις να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου, να νιώσεις πως κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, αφιερώνοντας χρόνο σε όσα σε ευχαριστούν. Είσαι σε μια διαδικασία που απολαμβάνεις

το φλερτ και νιώθεις μια εσωτερική ανανέωση. Πολλοί από εσάς θα επιχειρήσουν αλλαγές στην εικόνα τους για να νιώσουν ακόμα πιο όμορφα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει ευχάριστα νέα όσον αφορά στα εργασιακά σου καθώς ευνοεί να προχωρήσουν συμφωνίες που μέχρι τώρα είχαν παγώσει. Τα οικονομικά σου θα ενισχυθούν, αλλά θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή ώστε να μην παρασυρθείς σε ανούσια έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Αντιλαμβάνεσαι μια πίεση και μια ένταση στον χώρο της δουλειάς σου κι αυτό σου δημιουργεί ανασφάλεια και αγωνίες. Προσπάθησε να μην επηρεαστεί η απόδοσή σου, καθώς όσο πιο ήρεμα και συγκροτημένα κινείσαι τόσο καλύτερο είναι για εσένα. Οι εντάσεις για κάποιους δεν θα αφορούν μόνο στη δουλειά, αλλά και στη σχέση σας, καθώς το άλλο σας μισό νιώθει παραμελημένο.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Εδώ και καιρό περιμένεις κάποια νέα που θα καθορίσουν μελλοντικές σου κινήσεις. Σήμερα είναι πολύ πιθανό αυτά τα νέα να έρθουν και να είναι ιδιαίτερα ευχάριστα και ενθαρρυντικά. Στον ερωτικό τομέα υπάρχει μια ευχάριστη αναστάτωση. Απόλαυσε το, αλλά μην αφήσεις την κατάσταση να σου… πάρει τα μυαλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μπορεί να έχεις γκρίνιες και παράπονα από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, κάτι που θα σε εκνευρίσει, αλλά θα έπρεπε να το επεξεργαστείς γιατί κάπου ίσως και να έχει δίκιο. Η μέρα για πολλούς από εσάς θα φέρει γνωριμίες που τελικά μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο για τις άμεσες εξελίξεις της καθημερινότητάς σας –με μια νέα εργασιακή προοπτική, αλλά ακόμα και ένα νέο φλερτ.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Η μέρα θα έχει εντάσεις, ανταγωνισμό και αντιπαραθέσεις. Για να βγεις κερδισμένος από όσα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις να είσαι προσεκτικός στα λόγια σου γιατί αν φανείς οξύθυμος, επιθετικός ή άδικος μπορεί να χάσεις το δίκιο σου. Στα προσωπικά σου υπάρχει μια πιο σέξι διάθεση, που σε ωθεί να θέλεις να ανανεωθείς και εμφανισιακά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Τα έσοδά σου ενισχύονται όπως και η καταναλωτική σου διάθεση, χάρη στην Σελήνη στον Τοξότη. Παρόλα αυτά μην κάνεις επενδύσεις αυτές τις μέρες αν δεν είσαι σίγουρος πως θα αποδώσουν –κινήσου μόνο ελαχιστοποιώντας το ρίσκο να χάσεις χρήματα. Κάποιοι φίλοι σου κάνουν παρατηρήσεις και σχόλια που δεν σου αρέσουν, αλλά σκέψου πως μάλλον το κάνουν για το καλό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η Σελήνη στο ζώδιό σου ενισχύει την κοινωνικότητά σου και φέρνει γνωριμίες που μπορεί να έχουν και ερωτικές προεκτάσεις. Εργασιακά, μην μπλεχτείς σε παρασκηνιακά παιχνίδια γιατί μπορεί να βρεθείς από το πουθενά εκτεθειμένος. Η συνταγή «βλέπε, άκου, σώπα» σήμερα θα λειτουργήσει πολύ καλά για σένα. Κράτα τις πληροφορίες που μαθαίνεις μόνο για σένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Κάποιοι από εσάς έχετε κάνει πολλή υπομονή για κάποια ζητήματα και πλέον το ποτήρι έχει ξεχειλίσει. Θέλετε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και να εκφράσετε όλα όσα σας ενοχλούν και σας χαλούν τη διάθεση. Κάντε το, αλλά όχι εν θερμώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει κάποιες νέες ευκαιρίες που δεν είχες μέχρι σήμερα στο μυαλό σου. Μια σημαντική συζήτηση ή συνάντηση που πρέπει να κάνεις θα έχει ευνοϊκές εξελίξεις αν προκύψει μέσα στην ημέρα. Ένα οικογενειακό ζήτημα υγείας που σε απασχολεί, σήμερα θα έχει θετική εξέλιξη, κάτι που θα σε ανακουφίσει.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Κάποιοι σε έχουν βάλει στο μάτι και προσπαθούν με άμεσο ή υπόγειο τρόπο να σε υπονομεύσουν. Έχε τεντωμένες τις κεραίες σου για να αντιληφθείς αν γίνεται κάτι πίσω από την πλάτη σου και να το διαχειριστείς με διπλωματία. Η ημέρα θα έχει και κοινωνικές επαφές μέσα από τις οποίες μπορεί να προκύψει μια ευκαιρία με οικονομικές προεκτάσεις.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Πέμπτη 8 Ιουνίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα