Το φαγητό της Φαίης: Συνεχίζουμε δυναμικά το 2018 και με περισσότερη ενέργεια!

Κορίτσια μου όμορφα,

Το 2018 ξεκίνησε δυναμικά και το ίδιο δυναμικά συνεχίζω και εγώ με την διατροφή μου. Οι απαιτήσεις καθημερινά είναι αυξημένες συνεπώς χρειάζομαι περισσότερη ενέργεια αλλά αυτό δεν σημαίνει περισσότερο φαγητό αλλά… πιο ποιοτικό. Έτσι ξεκινάω πλέον τη μέρα μου με ένα μπολ βρώμης με γάλα αμυγδάλου, ηλιόσπορους και μέλι. Οι ηλιόσποροι και το μέλι με γεμίζουν ενέργεια ενώ η βρώμη με κρατά μέχρι το μεσημέρι χωρίς να πεινάσω.

Το

μεσημέρι στην εκπομπή, τρώω ελαφριά και πάντα προσέχω τον συνδυασμό πρωτεΐνη και σαλάτα όμως κάνω… αλχημίες! Δεν τρώω συνέχεια κάποιο ψητό με σαλάτα αλλά κάνω πιάτα με ποικιλία όπως αυτό, που έχει σαλάτα με τόνο τοματίνια και μία ομελέτα με πιπεριά. Είναι ένα γευστικό, πλήρες γεύμα γεμάτο ενέργεια και βιταμίνες. Το ξέρατε κορίτσια πως η πιπεριά έχει περισσότερη βιταμίνη C από τα πορτοκάλια;

Ενδιάμεσα στα γεύματα, όταν δεν τρώω ξηρούς καρπούς (κυρίως αμύγδαλα που έχουν πρωτεΐνες) τρώω ρόδια! Είναι αντιοξειδωτικά, χορταστικά, γευστικά και κάνουν καλό τόσο στο σώμα μας όσο και στο δέρμα μας!

Το βράδυ τρώω νωρίς, συνήθως μετά το baby swimming, γύρω στις 6 ή 7 (ανάλογα το πρόγραμμα). Και πάλι προτιμώ πρωτεΐνη και σαλάτα αλλά και λίγο ρύζι γιατί οι φυτικές ίνες είναι απαραίτητες. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι συνδυάζω τα λαχανικά μου με Dirollo Cottage. Το Dirollo Cottage είναι γεμάτο πρωτεΐνη, έχει 2,2% λιπαρά, είναι γευστικό, δροσερό και πραγματικά πάει με όλα. Ένα πιάτο με μπρόκολο και Dirollo Cottage και μπιφτέκια με ρύζι είναι ό, τι πρέπει για το βραδινό μου γεύμα.

Αυτό που προσπαθώ να θυμάμαι (και θέλω να το θυμάστε και εσείς κορίτσια μου) είναι να μην ξεχνώ γεύματα και να πίνω πολύ νερό! Με τα συχνά γεύματα ενεργοποιούμε τον μεταβολισμό ενώ το νερό είναι ο καλύτερος λιποδιαλύτης!

Φιλί μεγάλο!

ΧΧΧ Φαίη

Keywords
Τυχαία Θέματα