Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η συγκατοίκηση με τον Βασάλο, ο ρόλος του στη συμμετοχή της στο DWTS 6 και η «σκηνή» μεταξύ τους που συζητήθηκε

Σήμερα πραγματοποιήθηκε το Media Event για το Dancing With The Stars 6, το οποίο κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου. Η παρουσιάστρια του show, Ευαγγελία Αραβανή, αλλά και οι τέσσερις κριτές, Ελεονώρα Μελέτη, Γιώργος Λιάγκας, Αλέξης Κωστάλας και Γκαλένα Βελίκοβα, συνομίλησαν για αρκετή

ώρα με τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί.

Φυσικά, δεν έλειπαν και οι συμμετέχοντες του show χορού – εκτός της Χριστίνας Λαμπίρη που δεν έδωσε το παρών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων -, οι οποίοι έκαναν δηλώσεις λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα. Το faysbook.gr ήταν εκεί και εξασφάλισε αποκλειστική συνέντευξη από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά στον χορό.

Η αθλητικογράφος, ιδιαίτερα ευδιάθετη, εκμυστηρεύτηκε πως η πρώτη λέξη που της έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεται τις πρόβες του DWTS 6 είναι «πόνος»: “Πονάω παντού! Η λέξη πόνος είναι η πρώτη που μου έρχεται στο μυαλό και μετά ακολουθεί ο ιδρώτας, έχω ματώσει, τα γόνατα μου πονάνε, αλλά το διασκεδάζω. Αυτό είναι το πιο σημαντικό”.

Όσο για το αν υπάρχουν δυσκολίες στις πρόβες και αν έχει κάποιο φόβο για την πρεμιέρα, τόνισε: “Πολλές δυσκολίες υπάρχουν, γιατί είναι κάτι το οποίο κάνω για πρώτη φορά, καθώς δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τον χορό. Η πρώτη χορογραφία είναι πάρα πολύ απαιτητική, έχει πολλά σηκώματα, αλλά και αρκετές φιγούρες που χρειάζεται να είμαι στο πάτωμα, ωστόσο είναι όλα καλά! Η μεγαλύτερη μου φοβία για την πρεμιέρα, είναι μια κίνηση, η οποία πραγματικά εύχομαι να μου βγει”.

Η Ευρυδίκη θα χορεύει στο show του Ant1 με παρτενέρ τον Παύλο Μανογιαννάκη, για τον οποίο μιλάει με τα καλύτερα λόγια: «Ο Παύλος είναι ο πιο καλός δάσκαλος που θα μπορούσε να μου τύχει. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που τον έχω, γιατί παρακολουθούσα τα προηγούμενα DWTS και τον είχα ξεχωρίσει. Ήταν αυτός που έβλεπα από την τηλεόραση και έλεγα: “Τι ωραίος χορευτής που είναι”».

Αυτό το διάστημα οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις είναι αυξημένες -και όπως μας αποκάλυψε δεν έχει σχεδόν καθόλου χρόνο για την προσωπική της ζωή. “Δεν έχω πρόγραμμα! Δεν ξέρω αν προλαβαίνω να κάνω πράγματα, Κοιμάμαι ελάχιστα, τρώω πολύ λίγο γιατί δεν έχω χρόνο ούτε για να μαγειρέψω. Είναι δύσκολο το πρόγραμμα, προσωπική ζωή δεν υπάρχει όπως πριν. Τον σύντροφο μου – σ.σ. Κωνσταντίνος Βασάλος – τον βλέπω μόνο όταν γυρνάω σπίτι και κοιμόμαστε, το πρωί εγώ ξυπνάω και τρέχω για τις δουλειές. Το θετικό είναι ότι τον βλέπω στο ΕΔΩ Survivor κι αυτό μας σώζει μέχρι στιγμής!”, ανέφερε.

Για πρώτη φορά δοκιμάζεται στην ψυχαγωγία, καθώς είναι στην εκπομπή ΕΔΩ Survivor και μοιράζεται μαζί μας τις πρώτες της σκέψεις: “Είναι κάτι που δεν έχω κάνει ξανά και θεωρώ ότι ήμουν μαγκωμένη, όπως διαπίστωσα όταν παρακολούθησα μετά το βίντεο. Υπήρχε άγχος, όμως ελπίζω να είναι δημιουργικό στη συνέχεια. Το καλό είναι ότι συνεργάζομαι με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία ξέρει πολύ καλά τη δουλειά και με βοηθάει στο να αποβάλλω το άγχος. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, γιατί μου αρέσει να βελτιώνομαι και να υπάρχει εξέλιξη!”

Στην ίδια εκπομπή συμμετέχει και ο σύντροφος της, Κωνσταντίνος Βασάλος -κάτι που δεν την κάνει να νιώθει άβολα, αλλά αντιθέτως της δίνει ασφάλεια. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο περιστατικό της μεταξύ τους “σκηνής” που τους χρέωσαν πρόσφατα τα Μέσα: “Όλο αυτό ήταν τελείως χιουμοριστικό γιατί μου βγήκε αυθόρμητα και του είπα: “Φίλε Κωνσταντίνε….” και μου απάντησε: “Τι; Είμαστε φίλοι;” και ήταν πολύ αστείο αυτό που συνέβη. Είναι ωραίο το ότι είμαι με τον Κωνσταντίνο στην ίδια εκπομπή, διότι νιώθω πολύ άνετα, καθώς ξέρει ο ένας τα κουμπιά του άλλου. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που θα παρεξηγηθεί -και οι δύο είμαστε οι εαυτοί μας”.

Ο personal trainer σύμφωνα με τα λεγόμενα της, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να πει το “ναι” για το DWTS 6: “Ο Κωνσταντίνος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που μου είπε να το κάνω και πως μου ταιριάζει απόλυτα. Δεν ξέρω γιατί το λέει… Δεν με έχει δει ποτέ να χορεύω, παρά μόνο ένα τσιφτετέλι που χόρεψα σε μια εκπομπή, που το κανόνισε και ο ίδιος να συμβεί. Είχα ντραπεί πάρα πολύ γιατί γενικότερα δεν χορεύω. Τώρα στο DWTS θα δω τι ψάρια πιάνω!”, είπε και συμπλήρωσε πως στην πρεμιέρα θα είναι κοντά της: “Εννοείται ότι θα έρθει στην πρεμιέρα, τον θέλω να είναι δίπλα μου για να νιώθω μια ασφάλεια. Είναι ο άνθρωπος του οποίου θα ακούσω την άποψη του σε πολλά πράγματα”.

Διαβάστε ακόμη:

Δήμος Βερύκιος: Σε ποιά γυναίκα στέλνει ”πακέτο” στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου;

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Ειρήνης Μερκούρη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: ”Θα είχα πεθάνει”

Keywords
Τυχαία Θέματα