Θανάσης Ευθυμιάδης: Η απόφαση να αλλάξει τη ζωή του, η αποχή και η επιστροφή στην τηλεόραση

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με αφορμή τη νέα την εκπομπή που θα παρουσιάσει το Mega με τίτλο «Ρίζες». Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αλλαγή που έκανε στη ζωή του τα τελευταία χρόνια, τη σχέση του με τις κόρες του αλλά και την απόφαση

να επιστρέψει στην τηλεόραση.

«Πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεις μέσα σου… Εγώ άκουσα μια εσωτερική φωνή να με ρωτάει αν στο τέλος της ημέρας ήμουν χαρούμενος. Παρά το γεγονός ότι είχες τη δόξα, τα τόσα αυτοκίνητα, τα λεφτά, πριν κοιμηθείς ήσουν χαρούμενος;», είπε αρχικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης για την αλλαγή που έκανε στη ζωή του.

Σχετικά με τη ζωή δίπλα στη φύση με την οικογένειά του, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε: «Τώρα που τα κορίτσια μου μπήκαν στην εφηβεία, τους αφήνω χώρο, καταλαβαίνω ότι όπως και εγώ τότε, θέλουν να είναι με κόσμο, δεν θέλουν τις ερημιές, τις εξοχές και τα ποτάμια αλλά μέχρι να φτάσουν εδώ τους έδωσα αυτές τις βάσεις, έτσι όταν θα χρειαστούν στη ζωή τους μία βάση, να επιστρέψουν σε αυτές τις ρίζες τους».

Αναφορικά με τη σχέση του με τις δύο κόρες του, ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξομολογήθηκε: «Εγώ έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για τα παιδιά μου. Για 11 χρόνια σταμάτησα την καριέρα μου στην τηλεόραση. Τώρα που έδωσαν εξετάσεις στο γυμνάσιο τους είπα να αφοσιωθούν σε ό,τι τις τραβάει. Τίποτα με το ζόρι. Στη δική μου ζωή τα περισσότερα από αυτά που μάθαμε στο σχολείο δεν μου χρειάστηκαν. Δεν τους απαγορεύω να πάνε στο σχολείο, πηγαίνουν κανονικά απλά θέλω να αφοσιωθούν στα μαθήματα που τις τραβάνε. Ό,τι δεν τις τραβάει δεν θα τις πιέσω, είναι υπεύθυνες πλέον».

Για την αποχή από την τηλεόραση αλλά και την επιστροφή του μέσα από το Mega, ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Όταν ήταν μικρές και ξεκινούσαμε το πρόγραμμά μας μετά το σχολείο, αυτό τους έδινε προσωπικό χρόνο μαζί. Όταν πηγαίναμε σε ένα πολυκατάστημα τους έλεγα “έχετε 5 ευρώ η καθεμία για να ψωνίσετε” και μου απαντούσαν ότι τα άλλα παιδιά έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ.

Όταν είχα μια πρόταση για δουλειά, λοιπόν, τους έλεγα ότι θα παίρνω τόσα χρήματα και ότι δεν θα έχουν όριο όταν πηγαίνουμε στα πολυκαταστήματα, ωστόσο δεν θα με βλέπουν κάθε ημέρα λόγω της δουλειάς μου. Τους έδινα το δικαίωμα να επιλέξουν τι θέλουν και εκείνες επέλεγαν να με βλέπουν κάθε ημέρα. Αυτό συνέβαινε μέχρι και πριν από έναν χρόνο που μπήκε και η μικρή στην εφηβεία. Τώρα δεν με χρειάζονται άλλο, οπότε μπορώ και εγώ να δω τι θα κάνω για να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία».

Διαβάστε ακόμα:

 Σοφία Αλιμπέρτη: «Έχω σκεφτεί να χτυπήσω παπαράτσι με το αυτοκίνητο»

 Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Αυτή θα είναι η νονά του μωρού τους!

 Έλενα Γαλύφα για GNTM: «Θα επιστρέψω αλλά όχι με τον ίδιο ρόλο»

Keywords
Τυχαία Θέματα