Συγκινεί ο Ανδρέας Τσούνης για τη Φώφη Γεννηματά: «Ένας χρόνος χωρίς το χαμόγελό της»

Σε λίγες ημέρες θα συμπληρωθεί ένας χρόνος από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Η πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «έφυγε» από τη ζωή τη Δευτέρα 25/10 σε ηλικία 56 ετών μετά από ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η κατάσταση της υγείας της. Η Φώφη Γεννηματά έδινε χρόνια μάχη με τον καρκίνο.

Η είδηση του θανάτου της συγκλόνισε την οικογένειά της αλλά και σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο, καθώς η ίδια αποτελούσε ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο. Η Φώφη Γεννηματά ήταν παντρεμένη με τον Ανδρέα

Τσούνη και μαζί είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Γιώργο και την Κατερίνα. Η πολιτικός είχε ακόμα μία κόρη από τον πρώτο γάμο της, την Αμαλία.

Λίγο πριν από τη συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, ο σύζυγός της προέβη σε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media.

 Η ανάρτηση του Ανδρέα Τσούνη

«Σε λίγες μέρες, κλείνει ένας χρόνος. Ένας χρόνος από τότε που χάσαμε την Φώφη μας, στις 25 Οκτωβρίου του 2021. Ένας χρόνος χωρίς το χαμόγελο της, τη ζωντάνια της, τα πιστεύω της, το πάθος και το πείσμα της για τη ζωή και την πολιτική.

Λείπει και λείπει πολύ. Από την οικογένεια της, το κόμμα της, την πολιτική, την Ελλάδα. Λείπει από όλους όσους, πιστεύουν σε μια πολιτική με ανθρωπιά. Το ετήσιο μνημόσυνο θα τελεσθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 11:45 στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών».

Διαβάστε ακόμα:

 Έλενα Γαλύφα για GNTM: «Θα επιστρέψω αλλά όχι με τον ίδιο ρόλο»

 Survivor: Αυτά είναι τα δύο πρόσωπα που συμφώνησαν για το «All Star»

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Νέες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Keywords
Τυχαία Θέματα