Θανάσης Αλευράς: «Στερήθηκα πολλά πράγματα από την προσωπική μου ζωή»

Στην κάμερα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον» και στην Νάντια Ρηγάτου μίλησε σήμερα (6/6) ο Θανάσης Αλευράς!

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο θέατρο, αλλά και το πως η τέχνη του στέρησε πράγματα από την προσωπική του ζωή.

«Έχω περίπου δυο χρόνια να παίξω στο θέατρο αλλά δεν μου έλειψε καθόλου. Πριν από τον κορονοϊό είχα πάρει την απόφαση να κάνω πια θέατρο

πολύ λίγο γιατί το κάνω πάρα πολλά χρόνια και οι απαιτήσεις είναι τεράστιες. Στερήθηκα πολλά πράγματα από την προσωπική μου ζωή και τώρα θέλω να φτιάξω μια άλλη ρουτίνα, μια άλλη καθημερινότητα. Μου αρέσει δηλαδή τρεις μήνες που θα κάνουμε την παράσταση στο Άλσος και μετά πάλι σε άλλα πράγματα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «τα πάντα στερήθηκα για το θέατρο. Όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, το θέατρο είναι πρωταθλητισμός. Αυτό σημαίνει να είσαι καλά, να είσαι υγιής, να μην αρρωσταίνεις, να μην τρως, να μην ξενυχτάς. Έχουν υπάρξει αρκετές δύσκολες μέρες που έπρεπε να είμαι στο θέατρο. Να έχω αρρωστήσει, να είμαι με πνευμονία, πυρετό και ενέσεις για να παίξω.΄Εχω παίξει ακόμα σε θανάτους, χωρισμούς και σε όλες αυτές τις δύσκολες μέρες που απλά δεν θέλεις να επικοινωνήσεις τίποτα».

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Τράγκας: Τι απαντά η δικηγόρος της συζύγου του για τη δέσμευση της περιουσίας του

Σασμός: Η Αργυρώ οδειγείται άμεσα για αιμοκάθαρση -Η κατάστασή της επιδεινώνεται

Κώστας Κόκλας στο Πρω1νό: «Σε περίπτωση που αθωωθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, εγώ πιστεύω ότι…»

Keywords
Τυχαία Θέματα