Τελικά η μάσκαρα κάνει κακό στις βλεφαρίδες;

H μάσκαρα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του νεσεσέρ και της ζωής μας. Υπάρχουν κορίτσια που μπορεί να μην έχουν μεικάπ, να μην έχουν κραγιόν, να μην έχουν τίποτα από μακιγιάζ αλλά να έχουν μία μάσκαρα κάπου στα πράγματά τους. Είναι το προϊόν χωρίς το οποίο δεν μπορούμε να ζήσουμε και όαν διαβάσαμε πως μπορεί να βλάπτει τις βλεφαρίδες μας παραλίγο να πάθουμε συντριβή!

Βλέπεις, όσο και αν μας αρέσει η μάσκαρα, δεν θα θέλαμε να συνεχίσουμε να την χρησιμοποιούμε αν αυτό σήμαινε πως σε λίγα χρόνια δεν θα έχουμε βλεφαρίδες για να τη φορέσουμε. Ρωτήσαμε λοιπόν τους ειδικούς και να τι μας είπαν

σχετικά.

Η μάσκαρα καθαυτή δεν βλάπτει τις βλεφαρίδες μας. Αυτό που βλάπτει τις βλεφαρίδες μας είναι… το ντεμακιγιάζ ή το ότι δεν κάνουμε ντεμακιγιάζ. Η μάσκαρα για λίγες ώρες δεν αφυδατώνει τις βλεφαρίδες μας. Αν όμως την αφήσουμε όλο το βράδυ χωρίς να την αφαιρέσουμε… τότε θα τις αφυδατώσει! Ομοίως, η μάσκαρα δεν σπάει τις βλεφαρίδες μας. Αν τρίψουμε τα μάτια μας όμως σαν να μην υπάρχει αύριο τότε τις σπάμε εμείς (και δημιουργούμε ρυτίδες). Μπορείς να ανασάνεις λοιπόν και να χαμογελάσεις! Η μάσκαρα δεν είναι εχθρός για τις βλεφαρίδες. Ο μόνος μας εχθρός είναι για ακόμα μία φορά ο εαυτός μας αλλά έχουμε λύσεις και για αυτό και θα σου τις παραθέσουμε μέσα στις επόμενες μέρες *κλείνουμε το μάτι πονηρά*.

Διάβασε ακόμα:

Αυτό είναι το μυστικό της Khloe Kardashian για τα σπυράκια!

5 βήματα για τις τέλειες βλεφαρίδες

Διάβασε τι δεν πρέπει να κάνεις ΠΟΤΕ αν λερωθείς με μεικάπ

Keywords
Αναζητήσεις
η μασκαρα κανει κακο
Τυχαία Θέματα