Οι πρώτες δηλώσεις του Τζώρτζη μετά την αποχώρησή του από το MasterChef: ”Έχω προσβληθεί περισσότερο από συμπαίκτες μου”

Καλεσμένος στην Φωλιά των Κού Κου βρέθηκε ο Τζώρτζης Παπανικολάου μετά την αποχώρησή του από το MasterChef και μίλησε για όλους και για όλα. Είναι ένας από τους παίκτες που συζητήθηκε ιδιαίτερα ενώ ξεχώρισε με την παρουσία του και τα καυστικά του σχόλια στο reality μαγειρικής.

Ο Τζώρτζης δεν δίστασε να μιλήσει για την κόντρα του με την Μάγκυ, την αντιπαράθεση με την Γωγώ αλλά και τα όσα διάβασε όταν μετά από 4 μήνες επέστρεψε σπίτι του και άνοιξε το κινητό του τηλέφωνο.

«Την επιλογή του τι θα παίξει μέσα σε ένα επεισόδιο, δεν την είχα εγώ. Μπορεί να πιαστούν σε μια

ατάκα μου και να φύγουν άλλα τόσα που έχω πει. Όταν τα έλεγα, έλεγα «τα είπα, ξαλάφρωσα». Όταν βγήκα και τα είδα είπα «Ωχ»! Αν με ρώταγες αν ξανάμπαινα τι θα έκανα, θα ήμουν πιο καυστικός. Βγαίνοντας, πιστεύω ότι έχω προσβληθεί περισσότερο από πάρα πολλούς. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να είμαι πιο ανταγωνιστικός.

Γυρνάω σπίτι και ανοίγω το κινητό μετά από τέσσερις μήνες. Την πρώτη μέρα, ένα θετικό σχόλιο δεν είχα δει! Λέω «Παναγία μου, θα βγω έξω και θα με γιουχάρουν»! Το διασκεδάζω πάρα πολύ που με ξέρει όλος ο κόσμος και δεν έχει έρθει κανένας να μου πει τι βλακείες έλεγες ή τι χαρακτήρας ήσουνα», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα