Τέμπη: Συγκλονίζει ο αδερφός της Αθηνάς – «Ο σύζυγός της έμαθε για τον θάνατό της την ημέρα της κηδείας»

Η Αθηνά Κατσάρα έχασε τη ζωή της μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, αφήνοντας πίσω τον σύζυγο και τον 2χρονο γιο τους. Η 34χρονη βρισκόταν στο μοιραίο τρένο μαζί με τον σύζυγό της, ο οποίος τραυματίστηκε βαριά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ο αδερφός της Αθηνάς Κατσάρα, Βασίλης, μίλησε στη «Super Κατερίνα» για τις δύσκολες στιγμές που περνούν οικογενειακώς και ήταν συντετριμμένος από τον άδικο χαμό της αδερφής του.

«Ο σύζυγός της έμαθε για τον θάνατό της την ημέρα της κηδείας. Είναι δύσκολο που βγήκα να μιλήσω. Όσο αναφέρεται η αδερφή μου είναι ακόμα χειρότερο.

Δεν θέλω να φανώ δυνατός», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Ο Βασίλης έκανε έκκληση να συνεχίσει να προβάλλεται το τραγικό θέμα, καθώς 57 άνθρωποι έχασαν άδικα τη ζωή τους και δεν πρέπει να ξεχαστούν:

«Θέλω μόνο να συνεχίσετέ εσείς οι δημοσιογράφοι να προβάλλετε το θέμα, να το βγάζετε στο φως, αφού έχετε τη δύναμη αυτή, και κάποιος επιτέλους να πει φυλακή, να τιμωρηθεί. Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία,. Την τιμωρία την έχουμε εμείς, η μάνα μου, ο πατέρας μου, ο γαμπρός μου, οι συγγενείς μου.

Δεν είναι μόνο ο σταθμάρχης, ο μηχανοδηγός, είναι πάρα πολλοί αυτοί που φταίνε, αλλά δεν θέλω να μείνω σε αυτό τώρα. Να ανάβετε ένα κεράκι για αυτά τα θύματα. Ήταν τόσο νέοι όλοι τους, με οικογένειες. Είναι κρίμα να ξεχαστούν».

Διαβάστε ακόμα:

 James Καφετζής: «Μεγάλη κατινιά από την Ελευθερίου, τα 5.000€ έρχονται με ένα κόστος»

 Σάκης Ρουβάς: Οι φωτογραφίες με τη μικρότερη κόρη του και το μήνυμα για τις γυναίκες

 Survivor – Βρισηίδα Ανδριώτου: «Αισθάνομαι απογοητευμένη με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου»

Keywords
Τυχαία Θέματα