Kylie Minogue: Αναπολεί το Glastonbury και η καρδιά της χτυπά σε ρυθμούς… Padam Padam

10:52 23/6/2023 - Πηγή: InStyle

Το φεστιβάλ του Glastonbury σήκωσε αυλαία την Τετάρτη και η Kylie Minogue αναπολεί τη θρυλική συμμετοχή της το 2019, όταν η εμφάνισή της θεωρήθηκε η πιο δημοφιλής που έχει καταγραφεί ποτέ.

Η 55χρονη popstar ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram

για να τιμήσει τη συγκλονιστική για την ίδια στιγμή στη μουσική της καριέρα στέλνοντας την αγάπη της στους συμμετέχοντες στο φεστιβάλ.

“Glastonbury, η καρδιά μου θα κάνει πάντα Padam Padam για εσένα. Κράτα τις αναμνήσεις, οι δικές μου θα διαρκέσουν μια ζωή” έγραψε στη λεζάντα όπου βλέπουμε στιγμιότυπα από την εμφάνισή της στη σκηνή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Minogue (@kylieminogue)

To 2019 η Kylie εμφανίστηκε στο εμβληματικό φεστιβάλ προσφέροντας στους θαυμαστές της ένα υπερθέαμα με 18 μεγάλες επιτυχίες της, στις οποίες περιλαμβάνονταν ένα ντουέτο με τον Nick Cave στο “Where the Wild Roses Grow” και μια εκτέλεση του “Can’t Get You Out of My Head” με τον Chris Martin των Coldplay.

Η Kylie Minogue ανέβηκε στη σκηνή και με δυσκολία συγκράτησε τα δάκρυά της, καθώς είχε αναγκαστεί να αποσυρθεί από την ίδια εκδήλωση το 2005 λόγω της μάχης της με τον καρκίνο του μαστού. Κι όμως, το 2019 κατάφερε επιτέλους να παίξει στο Pyramid Stage του Glastonbury, 14 χρόνια αφότου ο καρκίνος την ανάγκασε να αποσυρθεί.

Το BBC αποκάλυψε ότι το σόου της παρακολούθησαν 3,2 εκατομμύρια άνθρωποι στην τηλεόραση. Εκείνη την εποχή, η Kylie, πάντα τελειομανής, πίστευε ότι θα μπορούσε να τα είχε καταφέρει καλύτερα.

“Το 2005 ήταν γραφτό να βρίσκομαι εδώ“, είχε πει στο κοινό. “Οι συνθήκες σήμαιναν ότι δεν τα κατάφερα”

“Εύχομαι τα πράγματα να ήταν διαφορετικά – αλλά η ζωή είναι αυτό που είναι”, είχε προσθέσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα