Τάκης Ζαχαράτος: “Λύγισε” on camera μιλώντας για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα του

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και στην Δέσποινα Καμπούρη μίλησε σήμερα το πρωί (8/6) ο Τάκης Ζαχαράτος!

Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην σάτιρα αλλά και στην πρόσφατη απώλεια του πατέρα του, ενώ δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του μιλώντας για εκείνον, με αποτέλεσμα να “λυγίσει”.

«Όταν βλέπω κάποιον στενοχωρημένο και στον δρόμο, θέλω να πάω να βγάλω τη συννεφιά από πάνω του. Μοιάζω πολύ στον μπαμπά μου, ήταν συγκλονιστικός καλλιτέχνης, σιδηρουργός. Ο μπαμπάς μου πεταγόταν τη νύχτα, έλεγε “το βρήκα” και σημείωνε σε ένα μπλοκάκι που είχε στο κομοδίνο.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης έχει ένα μαγνητοφωνάκι και μόλις του έρχεται κάτι, το λέει», είπε αρχικά Τάκης Ζαχαράτος.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε ότι «ο πιο αυστηρός κριτής στη δουλειά μου είναι ο εαυτός μου, πάντα βρίσκω κάτι. Τελευταία μου λέω και “μπράβο”, με παραδέχομαι και μου επιτρέπω να κάνω και λάθη. Το θεωρώ ανέντιμο όταν κάποιος δεν είναι μπροστά να λες άλλα και όταν έρθει να πεις άλλα. Η θέση μου δεν είναι να προσβάλλω κάποιον ποτέ. Η σάτιρα είναι ένα μαχαίρι το οποίο μπορεί να γυρίσει και να σε μαχαιρώσει η μπορεί να μαχαιρώσεις κάποιον άλλον».

Τέλος, ο Τάκης Ζαχαράτος αναφέρθηκε στους γονείς του, λέγοντας ότι «ενώ η μαμά μου έφυγε πολύ ξαφνικά, είχα προλάβει να εκδηλώσω την αγάπη μου, να πούμε αυτά που θέλαμε. Με τον μπαμπά μου επίσης. Συνειδητοποίησα ποσό υποστηρικτικός ήταν ο μπαμπάς μου μαζί μου, όπως και η μητέρα μου. Με έναν μαγικό τρόπο, με το φευγιό του μπαμπά μου, αισθάνθηκα ότι έγινα ο ιδανικός πατέρας για μένα».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε ακόμα:

Δήμητρα Παπαδόπουλου: Θέλει να πάει στο Survivor και εξηγεί τον λόγο

Απόστολος Ρουβάς: «Ο χαρακτηρισμός “αδερφός του Σάκη” με ενοχλούσε»

Ευτύχης Μπλέτσας: Αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκε με τη σύζυγό του, Ηλέκτρα Αστέρη

Keywords
Τυχαία Θέματα