Τα prints που λάτρεψε η Πριγκίπισσα Diana και που έχουν επιστρέψει δυναμικά στη μόδα!

Όσα χρόνια και αν περάσουν από τον θάνατο της Πριγκίπισσας Diana εμείς θα συνεχίσουμε να εμπνεόμαστε από εκείνη και να θέλουμε να ακολουθήσουμε τους κανόνες μόδας που ακολουθούσε και έκανε πάντα τόσο λαμπερές και υπέροχες εμφανίσεις. Η Πριγκίπισσα Diana είχε αδυναμία στα prints και σήμερα θα δούμε ποια ήταν τα αγαπημένα της αλλά και ποια αποτελούν φέτος trend που θέλουμε να αντιγράψουμε.

#1. Ρίγες

Η Πριγκίπισσα Diana φόρεσε σε πάρα πολλές εμφανίσεις της stripes και κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις

σε καθεμία από αυτές. Μπορεί φέτος να μην είναι τάση οι τόσο φαρδιές ρίγες, αλλά οι πιο λεπτές είναι trend που αγαπάμε και θέλουμε να υιοθετούμε τους καλοκαιρινούς μήνες.

#2. Πουά

Αν μπορούσαμε να αναφερθούμε μόνο σε ένα αγαπημένο print της Πριγκίπισσας Diana τότε αυτό θα ήταν σίγουρα το πουά! Η ίδια έκανε πολλές δημόσιες εμφανίσεις με πουά σύνολα σε διάφορες αποχρώσεις. Φέτος το πουά print κάνει comeback και το φοράμε πολύ όλο το καλοκαίρι.

#3. Φλοράλ

Τα φλοράλ σχέδια που λατρεύουμε να φοράμε φέτος το καλοκαίρι αποτέλεσαν αγαπημένη αναφορά και για την Πριγκίπισσα Diana. Σε πολλές εμφανίσεις της ακολούθησε αυτή την τάση παρόλο που άλλες Πριγκίπισσες ακολουθούσαν ένα πιο διακριτικό styling. Εκείνη τόλμησε και το αποτέλεσμα την αντάμειψε.

#4. Eμπριμέ

Υπάρχουν αμέτρητες φωτογραφίες της Πριγκίπισσας με υπέροχα εμπριμέ σύνολα που επέλεγε ακόμα και στις πιο επίσημες εμφανίσεις της.

#5. Houndstooth

Το γνωστό σε όλους μας houndstooth ή dogtooth print που αγαπάμε κυρίως τους πιο χειμερινούς μήνες, υπήρξε αγαπημένο και της Πριγκίπισσας Diana. Στην παρακάτω φωτογραφία η ίδια πόζαρε με σύνολο με διακριτικό print που της πήγαινε πολύ.

© Anwar Hussein / Princess Diana Archive / Jayne Fincher / Georges De Keerle / Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε ακόμα:

Μια είναι η αγαπημένη τάση της Bella Hadid και την υιοθετεί όλο το Καλοκαίρι

Η Fashion Editor σου δείχνει 5 τρόπους για να φορέσεις τη φούστα σου στις διακοπές (VIDEO)

Shopping Guide: Τα φλοράλ φορέματα που έχουμε αγαπήσει αυτή την εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα