Γρηγόρης Αρναούρογλου: Φινάλε για τον «Εκατομμυριούχο» – «Μεγάλο ευχαριστώ απ΄όλους μας»

Η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε για το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» το βράδυ της Κυριακής 31/7. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ευχαρίστησε τους τηλεθεατές που αγκάλιασαν το παιχνίδι από την πρώτη στιγμή και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για τον Σεπτέμβρη.

Αρχικά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε: «Κυρίες και κύριοι αυτό ήταν! Τελειώσαμε για καλοκαιράκι, είδατε πως πέρασε ο καιρός; Εντάξει θα μου πείτε στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν ξεκινήσαμε αλλά πότε πέρασαν οι μέρες, πότε τελείωσαν τα επεισόδια, πότε λατρέψατε τον Εκατομμυριούχο, πότε πρώτα ο Θεός θα ξεκινήσουμε τον Σεπτέμβρη; Μεγάλο

ευχαριστώ απ’ όλους μας. Το πόσο αγκαλιάσατε τον Εκατομμυριούχο, το πόσο θέλετε να έρθετε και στέλνετε αιτήματα να έρθετε σαν παίκτες και πόση αγάπη πήραμε εγώ κι οι συνεργάτες. Σας ευχαριστούμε που μας υποδεχθήκατε με αυτόν τον τρόπο σε αυτήν την απίθανη ζώνη των 8 εδώ στον ΑΝΤ1».

«Θα σας πω να περάσετε ένα όμορφο καλοκαίρι γιατί περνάει γρήγορα. Εμείς θα είμαστε εδώ για να περνάμε καλά και να δίνουμε χρήματα σε δύσκολες εποχές στους ανθρώπους γιατί πολλοί άνθρωποι παίρνουν χρήματα από τον Εκατομμυριούχο και πραγματικά λύνουν μικρές περιπτώσεις κι είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό, που φεύγουν με χρήματα σχεδόν το 99% των παικτών. Καλό καλοκαίρι και ραντεβού τον Σεπτέμβρη», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα:

 Έλενα Τσαγκρινού: Ποζάρει με το μαγιό της και στέλνει μήνυμα για το Body Shaming

 Στάθης Σχίζας: «Υπήρχε γραπτώς το τι θα κάνω με το έπαθλο, δεν ήθελα να πουν ότι χειραγώγησα τον κόσμο»

 Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Keywords
Τυχαία Θέματα