Τα μυστικά ομορφιάς της Τζένης Θεωνά

Τα μυστικά ομορφιάς της αποκάλυψε μέσα από πρόσφατη συνέντευξη της στην εφημερίδα Ειδήσεις, η Τζένη Θεωνά.

«Δεν κάνω τίποτα, κοιμάμαι μέρα, γυμνάζομαι και δεν κάνω πραγματικά κάτι που να μπορούσε να θεωρηθεί μυστικό ομορφιάς. Οσες φορές έχω πάει στο γυμναστήριο είναι αυτές που έχω ανεβάσει και στο Instagram. Δυστυχώς δεν έχω κανένα ταλέντο στη συστηματικότητα. Προσπαθώ, αλλά όχι. Για την ακρίβεια όσες φορές έχω επιδιώξει να κάνω κάτι για το σώμα

μου ενόψει μιας παράστασης ή μιας ταινίας, στο τέλος έχω παχύνει γιατί, όταν πω πως πρέπει να κάνω δίαιτα, το μόνο που σκέφτομαι είναι το φαγητό», λέει στην εφημερίδα.

Όσο για τον χρόνο που αφιερώνει στα κατοικίδια της;

«Εχω σκυλάκια και γατάκια αλλά δεν αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι για μένα, είναι όπως ένας άνθρωπος έχει τη δουλειά του, τα παιδιά του και ταυτόχρονα κάνει και ένα μπάνιο. Αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μου και δεν το σκέφτομαι πια. Οπως κανονίζεις να πας στο σούπερ μάρκετ, έτσι βγάζεις βόλτα και το κατοικίδιο σου. Είναι δεδομένο αυτό για εμένα. Λίγα πράγματα δεν μπορείς να κάνεις όπως το να πας εύκολα διακοπές ή να αλλάξεις σπίτι. Ακόμα και σε δύσκολες περιόδους που άφηνα το σκυλί στη μαμά μου, ήταν σαν να είχα ένα παιδί», καταλήγει.

The post Τα μυστικά ομορφιάς της Τζένης Θεωνά appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα