Προβλέψεις Τετάρτη 7 Ιουνίου

Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Μέσα στη μέρα μπορεί να υπάρξουν επαφές με πολύ σημαντικούς για εσάς ανθρώπους που θα επηρεάσουν τις εξελίξεις στη δουλειά σας και θα ανοίξουν και νέες προοπτικές. Επειδή, όμως, τα πάντα είναι ρευστά θα πρέπει να κινηθείτε με διπλωματία και να μην ανοίξετε αμέσως όλα τα χαρτιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μια φιλική συνάντηση μπορεί να οδηγήσει σε μια αναπάντεχη και άκρως ενδιαφέρουσα συνεργασία. Μπορεί να είστε φύσει-θέσει σταθεροί τύποι, αλλά αυτή την εποχή το ρίσκο μην σας τρομάζει, καθώς η τύχη σας ευνοεί.

Φυσικά και θα πρέπει να διασφαλίσετε κάποια πράγματα πρώτα, αλλά μην φοβάστε το καινούργιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Οι γνωριμίες και οι επαφές με σημαντικά πρόσωπα σας δίνουν κάποιες ευκαιρίες που δεν περιμένατε, ενώ επίσης σας βάζουν ιδέες που μπορεί να αποδώσουν περισσότερο από όσο θα φανταζόσασταν. Θα μπείτε στον πειρασμό να κάνετε κάποιες κινήσεις που περνούν λεπτές κόκκινες γραμμές, καλό θα είναι να μην πάρετε ρίσκα που μπορεί τελικά να σας εκθέσουν. Μην δείχνετε απόλυτη εμπιστοσύνη σε όσους δεν γνωρίζετε αρκετά καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Κάποια καλά σχόλια για τη δουλειά ή τη συμπεριφορά σας, ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σας και σας κάνουν να είστε πιο αισιόδοξοι για τις εξελίξεις στον εργασιακό χώρο που τελευταία σας αγχώνουν. Δεν είναι κακή στιγμή μέσα στο γενικότερα καλό κλίμα να διεκδικήσετε όλα αυτά που τόσο καιρό θέλετε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η Σελήνη στο Σκορπιό αλλάζει κάποια δεδομένα ή φέρνει μη αναμενόμενες εξελίξεις που σας ξαφνιάζουν. Αν δεν είστε απολύτως ικανοποιημένοι με τα νέα που λαμβάνετε μην αφήσετε τον εαυτό σας να απογοητευτεί. Κάντε λίγο υπομονή γιατί το κλίμα σύντομα θα αντιστραφεί και οι επόμενες εξελίξεις το πιο πιθανό είναι να σας δικαιώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Οι σωστοί σύμμαχοι και οι σωστές επαφές θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε πιο εύκολα αυτό που έχετε στο μυαλό σας, μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να κοπιάσετε πολύ. Δείξτε υπομονή, αλλά και επιμονή και δουλέψτε προς την κατεύθυνση του στόχου που έχετε βάλει με προσήλωση, αλλά και το γνωστό σας πείσμα και πολύ σύντομα θα δικαιωθείτε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Μήπως ήρθε η ώρα να πάρετε τις αποφάσεις που τον τελευταίο καιρό συνεχώς αναβάλετε για «πιο μετά»; Μερικά πράγματα είναι ξεκάθαρα και δεν υπάρχει λόγος να κάνετε πια τα στραβά μάτια για κάτι που σας αφορά. Όσο πιο ξεκάθαροι είστε σε αυτά που πείτε, τόσο πιο συγκεκριμένες θα είναι και οι απαντήσεις που θα πάρετε. Τα ξεκαθαρίσματα ποτέ δεν έβλαψαν κανέναν.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας ωθεί να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας σε όλους τους τομείς που αφορούν άμεσα τη ζωή σας. Μην εμπιστεύεστε σε άλλους τα οικονομικά σας, μην αφήνετε τρίτους να αποφασίζουν ή να επηρεάζουν τα προσωπικά σας. Αναλάβετε την ευθύνη της ζωής σας και βοηθήστε τον εαυτό σας να αναβαθμίσει την καθημερινότητά του.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μια άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας πέφτει στο τραπέζι, από την οποία μπορεί να κερδίσεις πολλά -όχι μόνο οικονομικά. Μέτρησε τις δυνάμεις σου και δες πως μπορείς να προχωρήσεις με αυτό, καθώς μοιάζει δελεαστικό και με προοπτικές. Η εργασιακή κατάσταση έχει ανατροπές και σου έρχονται αρκετά μπαλάκια που πρέπει να πιάσεις και να διευθετήσεις, αλλά έτσι ακριβώς θα αποδείξεις τις ικανότητές σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά και προσπαθήστε να είστε όσο πιο επικοινωνιακοί και συζητήσιμοι μπορείτε καθώς κάποιοι θα σας προτείνουν πράγματα που δεν θα σας αφήσουν καθόλου αδιάφορους και θα έχουν θετικό αντίκτυπο στο πορτοφόλι σας. Σε προσωπικό επίπεδο μην γίνεστε επιθετικοί χωρίς λόγο σε αγαπημένα σας πρόσωπα γιατί αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες εντάσεις πραγματικά από το πουθενά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η κοινωνική σας ζωή γίνεται πιο έντονη και πιο ενδιαφέρουσα και μέσα από αυτή μπορεί να προκύψουν και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Επαγγελματικά θα έρθουν εξελίξεις που στην αρχή ίσως σας αγχώσουν αλλά στην πορεία μόνο σε καλό θα σας βγουν.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Έχετε μεγάλη ανάγκη για αλλαγή παραστάσεων και εικόνες που θα σας φέρουν έμπνευση και δημιουργικότητα σε μια μάλλον μακρά φλατ περίοδο που νιώθετε σαν να λειτουργείτε σε αυτόματο πιλότο. Η ανανέωση θα έρθει και στην προσωπική σας ζωή, καθώς οι δεσμευμένοι θα αναζωπυρώσετε τη σχέση σας και οι ελεύθεροι θα αποκτήσετε κάποιο νέο ενδιαφέρον.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Τετάρτη 7 Ιουνίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα